Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 LCI hučení klimatizace
Ahojte,
od koupi auta jsem pořád kolem 2000ot/min poslouchal hučení. Nevěděl jsem co to může být. Ale nakonec jsem přišel na to, že to dělá klimatizace. Když jí vypnu tak to nehučí, takže je to na 100%. A teďka...neřešil už toto někdo z Vás?
PS: Dneska jedu na čištění, kontrolu chladiva a oleje klimatizace, tak jsem zvědavý, zda to pomůže, ale pochybuju, že to huční zmizí úplně.
Díky moc.
od koupi auta jsem pořád kolem 2000ot/min poslouchal hučení. Nevěděl jsem co to může být. Ale nakonec jsem přišel na to, že to dělá klimatizace. Když jí vypnu tak to nehučí, takže je to na 100%. A teďka...neřešil už toto někdo z Vás?
PS: Dneska jedu na čištění, kontrolu chladiva a oleje klimatizace, tak jsem zvědavý, zda to pomůže, ale pochybuju, že to huční zmizí úplně.
Díky moc.
ZDe sem našel to starší téma: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... a&start=15 tam teda pomohlo doplnění klimy
tak klima po servise, médium a olej doplněn...mel jsem místo 700 pouze 530 chladiva a hučení ustoupilo 
trošičku to tam sice slyším, ale jen když se na to opravdu soustředím a vím, že to dělalo, jinak úplně v pohodě...
takže závada odstraněna
až budu měnit olej atd, nechám vyměnit i kladky... díky moc všem

trošičku to tam sice slyším, ale jen když se na to opravdu soustředím a vím, že to dělalo, jinak úplně v pohodě...
takže závada odstraněna