Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Unik oleje e39
Dobrý den, chtěl bych se zeptat všiml jsem si, že mi od pravé strany jako od spolujezdce tak dost ze předu ty strany před spolujezdcem mi uniká olej. Nejsou tam kapky, ale loužička tak 5 Cm nevíte někdo od čeho by to mohlo jít? Olejová vana to být nemůže ta je hodně v zádu zdá se mi to moc blizko tak mě ani nenapadá od kud by to mohlo unikat nic jsem neviděl je to bmw 520i e39 r.v 2000.. Děkuji za každý tip od kud to muže jít, když je to tak hodně ze předu ty strany před spolujezdcem.
- soukupadam
Ale od víka z levý strany nejde vidět, že by tam neco od víka šlo, ale je to dost možny ze to jde od toho víka treba z dry strany tak nejde vidět. Kape to na dekl pod motorem a právě že když je ten olej na zemi tak to je dost zepředu toho motoru viz jak jsem psal nahoře. Neví ještě nekdo na co je ten ventil na hlavě motoru z levý strany hned nad kompresorem? Dekuji
Tak jsem se koukal od toho to asi není, ale ten olej kape na zem přesně pod kompresorem je tam ta loužička, ale může to klidně téct i někde v pravo a stéct to přesně pod ten kompresor nevim jednou jsem viděl jak spadla kapka přesně u toho místa toho kompresoru. Víko v pohodě suchý okolo něj ten napínák taky. okolo olej. Filtru taky "docela v pohodě".. Jinak ten unik začal od tý doby, co mi měnily olej v servise, ale od olejový vaný to být nemůže, protže ta je dost v zádu.. Děkuji za každou odpověd.
Tak to potom těsnění olejového domku,díl číslo 6
http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-S ... il_filter/
http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-S ... il_filter/
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
A nebo hadice k VANOSu, už se mi stalo, že rosila.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition