zdar
mám e39 520i rv.99 je tam měněná spínačka (takže klíček jíný na zamykání a jiný na startování) můj dotaz zní zda je možné naprogramovat tak abych jedním klíček odemykal dálku a zároveň startoval ? popřípadě jak ? děkuju
jednoduchý návod:
sedneš do auta
zavřeš za sebou dveře
strčíš klíče do zapalování a otočíš na 2 polohu a zpět
klíč vytáhneš ze zapalování
zmáčkneš tlačítko otevřít a držíš ho
během toho zmáčkneš 3x tlačítko zamknout a poté pustíš tlačítko otevřít
začne ti blikat dioda a auto se zamkne a odemkne
spárování proběhlo
Foldas píše:jednoduchý návod:
sedneš do auta
zavřeš za sebou dveře
strčíš klíče do zapalování a otočíš na 2 polohu a zpět
klíč vytáhneš ze zapalování
zmáčkneš tlačítko otevřít a držíš ho
během toho zmáčkneš 3x tlačítko zamknout a poté pustíš tlačítko otevřít
začne ti blikat dioda a auto se zamkne a odemkne
spárování proběhlo
to jsem už zkoušel ale klíček se rozbliká ale auto se nezamkne a neodemkne... tak nevím..
Přesně tomuto jsem se chtěl vyhnout a tudíž sem podle VINka objednal novou spínačku která přijde poskládaná na tvůj origo klíč a máš jeden od všeho...
Vim,že má odpověď ti nepomůže,ale je to nej řešení a ani není drahé...
Blackie píše:Přesně tomuto jsem se chtěl vyhnout a tudíž sem podle VINka objednal novou spínačku která přijde poskládaná na tvůj origo klíč a máš jeden od všeho...
Vim,že má odpověď ti nepomůže,ale je to nej řešení a ani není drahé...
To není pravda,vyndá se že s ní otočíš a vytáhneš a pokud s tim nejde otočit nebo se klíč protáčí jak když šťouráš klackem v hovně tak jí ven za boha nedostaneš... Teď sem to řešil tak vim
Dost často pomůže i repase klíče. Když je klíč hodně omletý, tak prostě už neodmáčkne lamely do správné polohy, potom nejde spínačka odjistit, otočit... Přikládám foto z poslední doby, jak vypadá klíč, kterým otočit nejde, a nový, kterým otočit bez problému šlo.