Dájí se vůbec vytáhnout bez sundání ostatních věcí u předfaceliftu? Povolil jsem ty malé dva šrouky v motoru, vyšrouboval malej a velkej torx navrchu svetla a světlo vytáhnout nejde. Dokáže prosím někdo poradit.
jde to, už sem měl světla párkrát venku, jen je to trochu porod to šikovně vykroutit abys neohnul blatník. je na to i video na youtube, jen ten borec to má za pár vteřin venku, já to dostával poprvý ven snad 20minut
sonyk02 píše:jde to, už sem měl světla párkrát venku, jen je to trochu porod to šikovně vykroutit abys neohnul blatník. je na to i video na youtube, jen ten borec to má za pár vteřin venku, já to dostával poprvý ven snad 20minut
Díky. Já se chtěl jen ujistit, že jsem něco nezapoměl vytáhnout či povolit. Video jsem viděl a právě když jsem viděl jak rychle mu to šlo já to po deseti minutách vzdal a řekl jsem si, že se raděj někoho zeptám. Teď vím, že mi schází ještě deset minut trpělivosti a bude venku. Dík
asi nejlepší je nejdřív dostat ven nějak ten konec co je u blatníku, pak už to jde. Blbý je prostě že to světlo má dolu ještě takovej odskok že to nejde vytáhnout rovně přes nárazník, ale zasekne se to o něj.
Zrovna včera jsem taky vyndaval pravé světlo, trvalo mi to asi 10 minut. Nesvítí mi kroužky a potřeboval bych vyměnit 10W žárovku. Z videa není dobře vidět, jak to vyndal. Nevím, jakým směrem otočit objímku, dost to drží a mám strach, abych něco neulomil. Poradí někdo?
Už jsem ho taky vyndal a docela porod, hlavně ho dat zpět. Ten plastový držák co je pod ním vypadá nejak pochroumaně. Taky jsem vytahoval kvuli kroužkum a jejich žárovce. Neboj se toho normálně otočit doleva, je tam gumovej kroužek a na tom to drží. Já tam dal klasickou 4w žárovku místo té 10w co stojí skoro dvě kila a svítí nic moc. Tak jsem obědnal za pár stovek více led žárovky a s těma to bude doufám jiné posvícení.