scháním levý přední, nejlépe oba splash panely na E39 Mpacketovej nárazník.
Na E-bay jsou za 3500 + 1600 doprava, takže scháním použitý nebo nový díly, který budou levnější.
Druhošku prodává i AutoKelly, ale popravdě dám brzo radši peníze za originál, protože to sedí tak, že se tam dá skoro prostrčit mezi podběhem a nárazníkem pěst. Navíc to naživo vypadá, jak vyrobený z lisovaných igelitek.
Přílohy
12970709_10208001035317203_811093728_o.jpg (134.99 KiB) Zobrazeno 1533 x
Tak jsem koukal na schmiedmanna a to je masakr ještě mám někde faktury kupoval jsem tam téměř všechny plasty a lišty když jsem dával M nárazník. Opravdu loni na podzim tam stál plast na jednu stranu do 1500,-kč.
No, taky jsem byl právě psychicky připraven na loňské ceny a tohle bylo dost nepříjemný překvápko, takže jsem nasál v Kelly za 280 Kč kus lisovaný igelit a hledám/čekám...
Koukal jsem na ty objednávky co jsem tam loni měl. Objednával jsem to 1.12 2015 a kus stál 1145+dph no to je skok to je masakr doufám že je nikde nerozlámu. Stále jsem si říkal že je to pohoda že když tak za 1500 koupím nový. To je budu snad na noc sundavat
Fx píše:Druhošku prodává i AutoKelly, ale popravdě dám brzo radši peníze za originál, protože to sedí tak, že se tam dá skoro prostrčit mezi podběhem a nárazníkem pěst. Navíc to naživo vypadá, jak vyrobený z lisovaných igelitek.
Tu díru tam máš, protože z původních originálů je potřeba přenýtovat ten gumový kraj
Fx: Zkus se podívat na AUTO KSPORT to jsou stránky taky schmiedmanna a tam mají ještě staré ceny těch necelých 1500,-kč tak bych je prubnul objednat tam.
ardo: Tome, to by nebyl problém, kdybych původní podběhy měl
petr520: Dobrý den,
děkujeme za objednávku. V současné chvíli probíhá u BMW přecenění vybraných dílů. V pondělí dostaneme soubor a budeme přeceňovat. Objednávku Vám ještě potvrdíme zítra. V případě změny ceny pošleme návrh k aceptaci.
www.AUTO-KSPORT.cz
Karel Procházka
+420605491491
SCHMIEDMANN
SONAX
MILLERS OILS
SIMONS
ULTRA RACING
Fx píše:ardo: Tome, to by nebyl problém, kdybych původní podběhy měl
petr520: Dobrý den,
děkujeme za objednávku. V současné chvíli probíhá u BMW přecenění vybraných dílů. V pondělí dostaneme soubor a budeme přeceňovat. Objednávku Vám ještě potvrdíme zítra. V případě změny ceny pošleme návrh k aceptaci.
www.AUTO-KSPORT.cz
Karel Procházka
+420605491491
SCHMIEDMANN
SONAX
MILLERS OILS
SIMONS
ULTRA RACING
Možná by vyšlo levněji, vytisknout to na 3d tiskárně. A bylo by to z podstatně elastičtějšího plastu, než origo.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic