Premyslim nad dovozem, bohuzel se Nemecky nedomluvim ale resim to s jednim zdejsim clenem. Zatim nic moc neni ani v nemecku. A kdyz se neco najde tak je to do par hodin prodane.

A určitě si na to tvoje matka koupila vybavenou pětici.kurevtor píše:joshuax: podle mě zbytečná úvaha. Proč by měla výbava auta korelovat s tím kolik se s tím má najet? 164 tisíc km za 12 let mi nepřijde jako nic nenormálního, spíš naopak. Moje matka jezdí svým autem každý pracovní den a najede za rok 3000 km
každej nepotřebuje auto našlapaný elektronikou.. Mně osobně by provětrávaný komforty stačili (i když sportovní sicny jsou lepší) Ve finále se tam stejně ta výbava jen válí pokud to neni něco vyloženě exkluzivního co se dá využít. V praxi použiju parkovačky než vyjedu od baráku, zapnu výhřev pod prdel nebo otevřu střešní, vzadu zatáhnu roletku a s head up displejem valim do práce.... Z práce mi stačí střešní a/nebo klima. Věta jinak nic, ani Mpaket nebudu komentovatPavel 528 píše:Sice neznam,ale natoze to ma v podstate jen pekny sedacky,jinak nic-tedy ani Mpaket a jeste to ma tuhle prevodovku a je to predface,tak cena je uplne mimo....
prej položebrákajob316 píše:Zdar kolegove. Ja osobne bych to za tuhle cenu nekoupil,uz jen z toho duvodu ze tech prevodovek moc neni a proto kazda porucha bude stat raketu,to bud manual nebo plny automat. Jak zde nektri pisou ta cena je za takoveho polozebraka docela velka,ja jsem cekal pul roku nez se mi naskytla ta moje 61 tak jak jsem chtel. Chel jsem origo m patek z venku i zevnitr xdrive,automat a combi. Kupoval jsem ji od soukromnika a stala me 230 tisic,je to rok 9.2007,puvodne za ni chtel 320,ale po prohlidce v bmw jsme se vzhledem k par problemum ktere se tam ukazali dostali na tuto cenu. Je lepsi si pockat nez si pak drbat hlavu a cpat tisice za veci ktere chces a nejsou tam. Jak rikam origo je origo. Drzim palce a preju dobrej vyber.
Thomeeno23 píše:každej nepotřebuje auto našlapaný elektronikou.. Mně osobně by provětrávaný komforty stačili (i když sportovní sicny jsou lepší) Ve finále se tam stejně ta výbava jen válí pokud to neni něco vyloženě exkluzivního co se dá využít. V praxi použiju parkovačky než vyjedu od baráku, zapnu výhřev pod prdel nebo otevřu střešní, vzadu zatáhnu roletku a s head up displejem valim do práce.... Z práce mi stačí střešní a/nebo klima. Věta jinak nic, ani Mpaket nebudu komentovatPavel 528 píše:Sice neznam,ale natoze to ma v podstate jen pekny sedacky,jinak nic-tedy ani Mpaket a jeste to ma tuhle prevodovku a je to predface,tak cena je uplne mimo....... Jakoby se po netu válelo tuny paketových e60 který to měly v základu
![]()
Jinak můj poznatek je že na 180 tis. km. jsou ty sedačky pěkně odřený.... Viděli jste někdy vůbec bago se 180 tis. km? Kámoš měl sedmu, nalítáno na tacho 400 tis. a sedačky začínaly vypadat takle nějak.....