Zdarec,
podařilo mi se ztratit klíč ( E60 535d 06). Mám startování tlačítkem.
Auto jsem v minulosti koupil pouze s tímto jedním klíčem, tudíž nic jiného nemám.
Otázka zní, co teď s tím?
Pokud oslovím BMW, tak lze udělat klíče třeba dle VIN? Nebo dokážou se do toho dostat a nový klíč udělat a nakodovat?
Jde mi o to, že auto je dost špatně zaparkované a ještě se zatočenýma kolama, takže natažení na vlek celkem nereálný.
Zkus kontaktovat člena Fx,dělá nějaké ty věci kolem klíčů atd., je sice až Prahy, ale třeba ti aspoň poradi co s tím. Jinak asistenční služby mají jistě i jinači možnosti než jen natahovat auto, třeba ho naložit rukou.
No a třeba si pro příště budeš dávat pozor, aby jsi parkoval normálně, není na parkovištích nic horšího než umělci co neumí parkovat, je jim jedno jak zaparkují a nechaji to tak.
udelani noveho klice trva tak mesic v BMW a jeste nemas jistotu ze dostanes to co tam vazne ma byt. Fx (Martin) ti bud minimalne poradi a nebo pomuze.ma zlaty ruce
Jj nechal jsem si pak udelat u Martina novej a je klid a byl prakticky hned. A hlavne v praze v bmw mi rekly mam mit uplne jiny klic nez mam takze melou hovna a v liberci mi rekly taky neco jineho
Díky za rady a teď uvidíme, jak se to vyřeší.
Jinak super řešit klíč a dostat vytčené špatné parkování.... ale pro tvůj klid to stojí u mě na firmě a snad to tam nikomu zavazet nebude )