Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autorádio mi zničil FM TRANSMITTER

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
kecis66

#1 Příspěvek od kecis66 »

Zdravím lidi :( dnes se mi stala velice ale velice nepříjemná věc :( Přišel mi z Aliexpresu fm transmitter vypadal kvalitně stál kolem 500,-. Zapojil jsem ho přes mobil (jack) Zapnul jsem a s mobilem to začalo uplně čarovat. Z ničeho nic se mi přetáčely písničky začalo to zapínat různý programy apod. tak jsem to vypojil a zkusil jsem to přes bluetooth. Taky nic a hlavně hrál otřesně tak jsem se trochu naštval vypojil a že ho vyhodím ale co se nestalo. Rádio z ničeho nic zhasl displej. Tak jsem vypl a zapl. Dobrý hraje po chvilce zmiznou hodiny. Když na něm něco přepínám tak je strašně zpomalené. Plete si funkce prostě bych to přirovnal k tomu jako když napadne počítač nějaký vir tak uplně to stejný se děje s mým rádiem. Mám obrovský strach aby mi to nezničilo celé elektro v mém autě prosím pomoc :(. BMW 528i r.v. 1997 sedan, automat
MadButcher

#2 Příspěvek od MadButcher »

... a nesplachuje ti to taky doma zachod, a nezapina digestor v kuchyni??? Ani bych se nedivil... :lol:

Vazne, ja jsem sice nikdy zadny transmitter nepouzil, ale ony se snad fyzicky do radia nezapojuji, nebo ano? Pripojis transmitter ke zdroji hudby, a on pak na nejake FM frekvenci vysila, a tu frekvenci si naladis na autoradiu a poslouchas. Jak by ti tohle mohlo znicit radio? Myslis jako ze to vysila nejake skodlive FM vlny?
MadButcher

#3 Příspěvek od MadButcher »

Kdyz tak hod sem link na aliexpress at vime co jsi to vlastne koupil za vynalez.
kecis66

#4 Příspěvek od kecis66 »

http://www.aliexpress.com/item/NEW-LCD- ... 29363.html tady tuhle kur*u :D já vím hoši je to vtipné ale prostě nechápu to. Dělalo mi to blbosti jak s mobilem tak s rádiem. HNUS.
MadButcher

#5 Příspěvek od MadButcher »

No tak uz od pohledu to zadny zazrak nebude, ale hodnoceni ma veskrze pozitivni, ty negativni povetsinou vubec neodrzeli zasilku.

Obecne: pokud kupujes jakekoliv zarizeni co nema CE certifikat nebo jak se tomu rika, tak jiste riziko podstupujes. Nicmene porad na tomhle bazmeku nevidim cim by ti mohl znicit autoradio, at uz to na sobe znacku ma nebo ne.

Jedine ze by to melo nejaky rusivy vliv na elektriku v aute uz tim ze jsi to do cigaretaku jenom zapojil, ale moc se mi nezda ze by to vyvolalo popisovane chovani autoradia, a navic i telefonu.
ACDC

#6 Příspěvek od ACDC »

Nemá to odrušený zdroj, to je jasný. Proto blbnul mobil. Že by to zarušilo i rádio, i to by bylo možný. Ale když je to vypnutý, přijde mi to jako shoda náhod. Který se kurevsky stávají. A že by to zkurvilo sběrnici, nevím, nevím. Odpoj AKU na chvíly. Jinak taková věc se stejně nedá poslouchat, je to na nic. To je lepší kazeta.
Odpovědět