Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E61 nedovírá kufr

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Paveljr

#1 Příspěvek od Paveljr »

Dobrý den, prosím o pomoc. V poslední době se mi nechce dovít kufr u E61530D 2004- je na motor. Když se má víko přitáhnout, tak záměk nezacvakne a dveře odskočí zpět a někdy se plně otevřou. Jindy k dovření chybí napří 20cm a už se jim nechce dolů. Když dveře jen odskočí, tak je ručně přibouchnu , ale i tak už se mi nekolikrát stalo, že i tak se z ničeho nic otevřely. Pro jistotu musím mít za jízdy zamčeno, to se pak naštěstí neotevřou. Dotaz je co s tím - je jen nějak zblblej motor a dá se to opravit inicializací přes diagnostiku ( pokud to vůbec jde...), nebo kabely v průchodce kufru, nebo něco jiného ? Díky za rady
lukas535d

#2 Příspěvek od lukas535d »

Me jednou take blbnulo el.otevirani, ruzne polohy otevreni/zavreni, nedotahoval zamek atd. Nechal jsem opravit kabely v kufru a vse ok. Takze bych hadal kabely. Jen si dej pozor komu to davas na opravu a informuj se jak to dela. Ja to neudelal a stalo me to 2x tolik kacek a dve opravy,protoze ten prvni mechanik to odflakl a podelal.
Paveljr

#3 Příspěvek od Paveljr »

Nj, nevíte o někom šikovným v Brně a okolí a přibližně cenu co to může stát? Další problém se mi objevil dnes - zasekává se rádio a nechce se propojit přes BT s telefonem - rádio se nerestartuje (tento problém jsem řešil před rokem a spravno místním členem) , ale v nepravidelných intervalech na chvíli vypadne, zasekne se a pak zase jede...- může to být také způsobeno načatými kabely v kufru? Díky
lukas535d

#4 Příspěvek od lukas535d »

Paveljr píše:Nj, nevíte o někom šikovným v Brně a okolí a přibližně cenu co to může stát? Další problém se mi objevil dnes - zasekává se rádio a nechce se propojit přes BT s telefonem - rádio se nerestartuje (tento problém jsem řešil před rokem a spravno místním členem) , ale v nepravidelných intervalech na chvíli vypadne, zasekne se a pak zase jede...- může to být také způsobeno načatými kabely v kufru? Díky
No za sebe ti muzu doporucit, jesti to pro tebe neni daleko do Boskovic, Mira333, byva kousek od nich a me ty kabely prave predelaval a opravoval skody,co napachal jiny clen zde z fora, za ty kabely plus dalsi opravene skody me staly 5000,- Jestli chces cislo tak si rekni.
Paveljr

#5 Příspěvek od Paveljr »

Díky za nabídku, na auto mě koukne Horys z Brna, výměny kabelů 5 dveří běžně dělá, tak to bude určitě OK, mám s ním výborné zkušenosti z ostatní péče o auto :wink:
Odpovědět