Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e60 roletky dveří

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ttccmichal
Klubové ID: 3884

#1 Příspěvek od ttccmichal »

Mám roletky bočních zadních dveří pouze na pravé straně. Dělalo se to tak nebo to někdo predelal třeba po bouračce. A šlo by to popřípadě dodat? Díky za info
lukas535d

#2 Příspěvek od lukas535d »

ttccmichal píše:Mám roletky bočních zadních dveří pouze na pravé straně. Dělalo se to tak nebo to někdo predelal třeba po bouračce. A šlo by to popřípadě dodat? Díky za info
Určitě bych řekl, když už si to někdo do výbavy připlatil,tak jistě na obě strany, dodělat to jde, ale musíš koupit celý tapec a další drobnosti.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#3 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Většinou bylo v sadě L+P a zadní el. roleta z plata. Roletky do oken a trojúhelníků mi leží doma, tapce mají vykrojenou drážku a je tam jiný i vnitřní plast oklo oken kvůli tomu háčku. Přesně ten nemám kua..
lukas535d

#4 Příspěvek od lukas535d »

Totic píše:Většinou bylo v sadě L+P a zadní el. roleta z plata. Roletky do oken a trojúhelníků mi leží doma, tapce mají vykrojenou drážku a je tam jiný i vnitřní plast oklo oken kvůli tomu háčku. Přesně ten nemám kua..
Roletky bez tapecu jsou bezcene, kdyz je z tapecu odmontujes tak na tapecu ve vykrojeni je vlepeny plast, ktery lemuje orizlej tapec a je na nem uchyceni pro roletky. Pokud by jsi na roletky upravit puvodni tapec, nikdy to nebude poradne udelane,nebudes mit jak olemovat oriznuti a hlavne jak udelat uchyceni na tapecu pro roletky.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Přesně tak, proto mám vykrojený tapce k tomu oba. Akorát na plast okolo oken se zapomnělo pro uchycení háčku a hlavně té malé 3úhelníkové roletky na přepážce.
Budeš muset sehnat někde vzácně z bouračky bouchlé na tu "správnou" stranu, kde zbyla komplet strana.
ttccmichal

Re: e60 roletky dveří

#6 Příspěvek od ttccmichal »

chlapy potřebuju radu sehnal jsem roletku do těch dveří i s téma háčkama ale pujde mi to do původního tapecírungu? nebo potřebuji i ten? díky za radu
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

No bohužel nepude, má to svý tapce s výkusem a držením na roletu. Dál je jinej vnitřní plast okolo okna (dá se koupit new za 800,-) tj. s háčkem a výkusem pro malou trojúhelníkovou roletku na přepážku. Holt tohle není E36.
ttccmichal

#8 Příspěvek od ttccmichal »

Totic píše:No bohužel nepude, má to svý tapce s výkusem a držením na roletu. Dál je jinej vnitřní plast okolo okna (dá se koupit new za 800,-) tj. s háčkem a výkusem pro malou trojúhelníkovou roletku na přepážku. Holt tohle není E36.
A když k tomu budu mít tapec slo by to prendat? Já totiž mám bezovej interiér a ten tapec co sem sehnal je černej. Mám k tomu i to lemováni kolem okna s těma hackama.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Jde to přendat samozřejmě, sám jsem si to přehazoval. Jen se tam musí dokoupit pár všelijakejch úchytek. Ty tmavý tapce by to chtělo nejlíp všechny 4 ať to nějak vypadá.
MadButcher

#10 Příspěvek od MadButcher »

Dal jsem na auto folie a od te doby jsem roletky nevytahl ani jednou.Cena na E61 byla presne 3.500 Kc.
ttccmichal

#11 Příspěvek od ttccmichal »

Totic píše:Jde to přendat samozřejmě, sám jsem si to přehazoval. Jen se tam musí dokoupit pár všelijakejch úchytek. Ty tmavý tapce by to chtělo nejlíp všechny 4 ať to nějak vypadá.
mě jde o to jestli bych dokázal předělat ten můj béžovej tapec kterej neměl roletku. když budu mít kompletní s roletkou černej na rozebrání i s těma háčkama kolem dveří . díky za radu
Odpovědět