Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 přední M-paket nárazník
-
- Klubové ID: 3633
Chápu, že hledáš alternativu k origo jetému Mpaket nárazníku, ale důvod, proč jsou jeté origo nárazníky tak drahé, jsou právě tyhle náhražky. Kdyby někdo vyrobil za 3 tis Mpaket nárazník, který by byl po laku a nasazení na auto k nerozeznání od originálu, tak by jeté origo neměly už žádnou cenu..
Zkušenost mám jen s E46, kterou sem už s takovým nárazníkem koupil. Dopasovat to ideálně prostě nešlo, takže jsem nakonec sháněl origo.
Zkušenost mám jen s E46, kterou sem už s takovým nárazníkem koupil. Dopasovat to ideálně prostě nešlo, takže jsem nakonec sháněl origo.
Souhlasim s vyse napsanym. Nejakej lempl (rozumej majitel predemnou) rozbil zadek auta a misto originalu tam dal prave takovou skvelou nahrazku, ktera se vekem, teplem ..... Vselijak krouti, na poklepani to ma zvuk jak hnusny oblozeni dveri u koncernu a celkove me to pekne sere.
Jenze je to uz nekolik let na seznamu prani az na konci a porad nejak tajne doufam, ze to zaplati pojistka nekoho kdo nesleduje provoz.

Jenze je to uz nekolik let na seznamu prani az na konci a porad nejak tajne doufam, ze to zaplati pojistka nekoho kdo nesleduje provoz.

-
Trochu OT: Zdá se mi, že jak každý prahne po "emkovým" nárazníku začínají být raritní ty "obyčejný". Nebudeme si namlouvat, že e39 je bůhvíjak exklusivní auto (dnes) vídám jich dost a dost jich je ve vrakoidních stavech... každý dveře jiný, pomuchlaný, na plechách ale emkovej nárazník nesmí chybět (o kvalitě zpracování nebo výrobci nemá smysl se rozepisovat).
Já ho měl taky po koupi svojí e39 na seznamu ale už dost dlouho je z něj vymazán, jednak jak ho má na autě každý jouda, ztratil pro mě na prestiži a nějak se mi začal víc líbit právě ten obyčejnej.
Avšak to nijak neubírá na e39 když je v M-paketu a jak říká Čtvrtníčk "ve vůni", to je potom radost pohledět...
Já ho měl taky po koupi svojí e39 na seznamu ale už dost dlouho je z něj vymazán, jednak jak ho má na autě každý jouda, ztratil pro mě na prestiži a nějak se mi začal víc líbit právě ten obyčejnej.
Avšak to nijak neubírá na e39 když je v M-paketu a jak říká Čtvrtníčk "ve vůni", to je potom radost pohledět...
-
- Klubové ID: 1762
Já bych to vůbec neřešil, jelikož na E39 je stále do čeho investovat, rád mám vše tak, jak má být, ale jeden šikula mi to na parkovišti vzal od zadních dveří dopředu vč. nárazníku, tak zkoumám situaci. Jinak je to síla, co se dnes děje, autem byla ve městě manželka, když se k autu vracela, akorát viděla toho dovedu, jak to vzal do rejdu a davaj dozadu, no nicméně to se stát může, ale on vesele za jedna a pryč kolem manželky, která na něj mávala (jakože zastav). Byla ráda, že jí nesmetl a hurá protisměrem pryč. Orgány auto již teda našli, nicméně majitel ho půjčil "kamarádovi" a ten je k nenalezení.
-
- Klubové ID: 3272
No a já zrovinka se vydal cestou staršího originálu.. vše krásně pasovalo a do prvního obrubníku jsem s ním byl spokojenej. Toho obrubníku jsem se jenom dotkl a už podle fotky jde vidět, že že se rozlámal na trsátka
koupil jsem JOM za 3000,- a nechal nalakovat, koupil mlhovky z auto kelly a auto vypadá úplně stejně.Až tenhle rozflákám, tak si zase JOM koupím.Je krásně měkej a vím o 3 lidech co ho také mají a NO problem.

- Přílohy
-
- Nárazník.jpg (55.41 KiB) Zobrazeno 2685 x
-
- IMG_20150713_202533.jpg (45.32 KiB) Zobrazeno 2685 x
-
- IMG_20150713_202624.jpg (65.74 KiB) Zobrazeno 2685 x
A jak ti pasoval?DaweTDS píše:No a já zrovinka se vydal cestou staršího originálu.. vše krásně pasovalo a do prvního obrubníku jsem s ním byl spokojenej. Toho obrubníku jsem se jenom dotkl a už podle fotky jde vidět, že že se rozlámal na trsátkakoupil jsem JOM za 3000,- a nechal nalakovat, koupil mlhovky z auto kelly a auto vypadá úplně stejně.Až tenhle rozflákám, tak si zase JOM koupím.Je krásně měkej a vím o 3 lidech co ho také mají a NO problem.
-
- Klubové ID: 3272
Já kupoval tady ten http://www.tuning-in.cz/bmw-e39-predni- ... k-abs.html
Já řešil M nárazník od minulého roku kdy mi ho prodal kamarád který ho koupil někde v HK byl to Jom. Lišty k tomu byli mřížka též kryty mlhovek také. No pak jsem zjistil že k M nárazníku jsou jiné náfuky k brzdám hliníkové a plastové ty jsem sehnal na vrakovišti i s origo mřížkou do které se nacvakávají ty a i kříž který se dával po face to vše jsem sehnal na vrakovišti. Lišty pro PDC, plast pod podložku RZ, špičky podběhů ,kryty mlhovek, náfuk chlazení alternátoru a veškerý spojovací materiál jsem koupil u schmiedmanna vše nové. Mlhovky jsem sehnal na internetu nové neorigo. Plast pod motor jsem koupil v auto kelly a posléze sundal a vyhodil jelikož to bylo peklo a náhodou sehnal starší origo ,ale prasklý ten jsem opravil a sedí jako fík. pak jsem dokupoval nové konektory k mlhovkám těsnící gumu mezi nárazník a světla. Nárazník, lišty, kříž, podložku pod RZ nechal nalakovat a šlo se montovat. Vše šlo v pohodě ,ale nárazník je o pár milimetrů kratší a na jedné straně nesedí jak bych si představoval.
Mluvíš tady o tom M nárazníku jak sem dávaly odkaz?Perunwit píše:už bych do toho taky znova nešel... dopasoval jsem to co to šlo, ale pořád je vidět, že je malinko "kratší". Horší je potom sehnat rozšíření podběhů, to co prodávají v Kelly je absolutně k hovnu. Jinak k materiálu duplikátu výhrady nemám, drží tvar a už pár šťouchů ve městě taky přežil.
Tam ale nepíšou jestli pasuje na před faceDaweTDS píše:Já kupoval tady ten http://www.tuning-in.cz/bmw-e39-predni- ... k-abs.html