Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis na Ostravsku

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
abcent500

#1 Příspěvek od abcent500 »

Zdravim,

uz jsem se tady zminoval, ze jsem cerstvym majitelem e61. Predem se omlouvam ale budu vas ze zacatku bombardovat dotazy :D
Shanim slusny servis na Ostravsku. Cekaji me brzdy a netusil jsem, ze to bude tak slozite. Mam nabidku od takoveho vetsiho garazoveho servisu, kde si uctuje za predni desky, zadni desky a zadni kotouce 11000 Kc, znacky Ate. Potom u Sotea.cz mam nabidku na 12000Kc (provadi pozarucni servis Bmw), kde mi namontuji Zimmermanny jak desky tak kotouce. Nekdo rika, ze tahle kombinace neni vhodna, jelikoz ucinek brz je slaby nez u kombinace napr. Zimmermann kotouc+Textar (popr.Ate) desky.
Jakeho vyrobce pouzivate vy? Ma nekdo zkusenosti se servisy na Ostravsku?

Diky moc
mi00wa

#2 Příspěvek od mi00wa »

Doporučuju k Zimmerman desky textar. Sice špiní ale brzdi perfetkně. Servis nevím, já jezdím za Matizem (opava) i člen inspi se vyzná v BMW.
Já si tu udělal doma komplet brzdy + parkovací najeto 15 tis a bez problému. V pondělí absolvoval STK a technik mi řekl brzdy perfektní i ruční brzda. ;-) Takže kotouče Zimmer. desky Textar
Nezapomeň si koupit ještě 2x senzor k brzdovým destičkám. Nejlépe BOSCH, šlo to vyresetovat (diagnostikou od Matize)
abcent500

#3 Příspěvek od abcent500 »

mi00wa píše:Doporučuju k Zimmerman desky textar. Sice špiní ale brzdi perfetkně. Servis nevím, já jezdím za Matizem (opava) i člen inspi se vyzná v BMW.
Já si tu udělal doma komplet brzdy + parkovací najeto 15 tis a bez problému. V pondělí absolvoval STK a technik mi řekl brzdy perfektní i ruční brzda. ;-) Takže kotouče Zimmer. desky Textar
Nezapomeň si koupit ještě 2x senzor k brzdovým destičkám. Nejlépe BOSCH, šlo to vyresetovat (diagnostikou od Matize)
Diky, s Matizem jsem si uz volal, docela dlouho:) Zitra snad posle cenovoi nabidku. A co se tyce Zimmermann kotouce a desky, to mi hned vymluvil...
E30STORM

#4 Příspěvek od E30STORM »

Osobně u všech svých BMW jsem používal a používám Bosch kotouče + desky a musím říct že počínaje e36 , E46 , 2xE39 a ted E60 jsem naprosto spokojený .
Zaprvé vypadají moc pěkně a musím říct že jsem měl i firemní E46 kde jsem to auto nešetřil a po 30tis kotouče byly jako nové a to jsem tomu autu dával každý den zabrat , fakt jsem stím brzdil ostře a nic!
kim

#5 Příspěvek od kim »

Výměna spojky a dvouhmoty na Ostravsku? BMW E 39 530D. Někdo na Ostravsku ?????
Odpovědět