Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
550i GT versus 535i GT ?
jestli chceš největší komfort za nejmenší prachy, kup E65 (E66) 745i nebo 750i a dej do LPG, pokud o LPG nechceš slyšet, klidně rovnou kup 760i
pěkný předface se dá sehnat kolem 200-250k
pěkný poface 250-350k
pokud si chceš připlatit a chceš novější byt dražší auto, tak kup tu 535i GT ale to seš na cca 6 kilech,
pokud chceš SUV tak kup nějakou málo jetou E53 s cenou kolem 250-300k,
připadně E70 ale to už jsme zase na pul mega, a náklady vyšší jak u E53
jde o to kde se s tím bude jezdit atd.
pěkný předface se dá sehnat kolem 200-250k
pěkný poface 250-350k
pokud si chceš připlatit a chceš novější byt dražší auto, tak kup tu 535i GT ale to seš na cca 6 kilech,
pokud chceš SUV tak kup nějakou málo jetou E53 s cenou kolem 250-300k,
připadně E70 ale to už jsme zase na pul mega, a náklady vyšší jak u E53
jde o to kde se s tím bude jezdit atd.
-
Koukám právě po něčem větším mam při dnešních : Octavie Superb firemních maniacích a zavodnících docela strach. Takže neco jako tank Tiger by bylo nejlepší
Spotřebu moc neřeším kdyz bude vše Ok dam plyn do ty V8
Jj taky počítám bud alternativa 250-350 nebo az 500-600 max strop.
Do Tý sedmičky teda Jaraxi jsi dal vždycky všechno ? Jako kočár a dalších tisíc věcí co to dítě potřebuje ? Budu fotr poprvý tak sorry všem ale nevim co tam všechno budu dávat

Spotřebu moc neřeším kdyz bude vše Ok dam plyn do ty V8
Jj taky počítám bud alternativa 250-350 nebo az 500-600 max strop.
Do Tý sedmičky teda Jaraxi jsi dal vždycky všechno ? Jako kočár a dalších tisíc věcí co to dítě potřebuje ? Budu fotr poprvý tak sorry všem ale nevim co tam všechno budu dávat
já nevím, jde o to chceš vozit, taky jsem fotr poprvý a sedmou nemám problém, mnohem větší problém mám s X5, do kufru se dá kočár a nějaký bordel k tomu a na dírách to tam vše klepe, vrže, a já mám rád klid, to je výhoda sedmy, do kufru mužeš dát plechy a v kabině to nevíš.
já jsem zastáncem toho že čím menší kufr tím lepší, pak jsi otrokem těch věcí, když vidím že někteří lidi si na dovolenou berou 1000 věcí, jednou s nama byl kamoš na 10 dní v Řecku a měl malou igelitku s věcma a prostě si vystačil a byl vlastně nejvíc v poho, za to kamoška s velikym kufrem furt něco řešila, dokonce si brala do řecka 2 fény

a stejny je to s děckama, tchán má 3 dcery a vozil je ve fáčku i s ženou a stačilo jim, jen dnes přišla doba ruznych MPV atd.
třeba švagrová vůbec kočár ani nemá, má jen takovej ten šátek a v tom děcko nosí takže sebou nevozí žadnej bordel, jiní si zas berou kočár, židličku, postýlku a tisíc nesmyslů.
čím větší kufr to bude mít, tím víc toho budete vozit, to je zásada.
neznám tvoje finanční předpoklady, ale radši bych investoval 300k do sedmy a dalších 300k proinvestoval jinde (bydlení, zábava, cestování)
já jsem zastáncem toho že čím menší kufr tím lepší, pak jsi otrokem těch věcí, když vidím že někteří lidi si na dovolenou berou 1000 věcí, jednou s nama byl kamoš na 10 dní v Řecku a měl malou igelitku s věcma a prostě si vystačil a byl vlastně nejvíc v poho, za to kamoška s velikym kufrem furt něco řešila, dokonce si brala do řecka 2 fény

a stejny je to s děckama, tchán má 3 dcery a vozil je ve fáčku i s ženou a stačilo jim, jen dnes přišla doba ruznych MPV atd.
třeba švagrová vůbec kočár ani nemá, má jen takovej ten šátek a v tom děcko nosí takže sebou nevozí žadnej bordel, jiní si zas berou kočár, židličku, postýlku a tisíc nesmyslů.
čím větší kufr to bude mít, tím víc toho budete vozit, to je zásada.
neznám tvoje finanční předpoklady, ale radši bych investoval 300k do sedmy a dalších 300k proinvestoval jinde (bydlení, zábava, cestování)
-
Na tomhle úhlu pohledu bude asi taky trochu pravdy...
Jezdit se bude město a dálnice kolem 200km nebydlim nikde v horách takže gut na polňačku bych si nejradši koupil G-classe.
Kdyz sedmu tak facelift určitě jinak nechci. Jak jsi mi posílal tu sedmu s tim světlým interiérem je gut ale proste světlej interiér
Mel jsem e60 a proste jsem ho zprasil sám natož s prckem
Kdybyste někdo o něčem e66* věděli tak dejte please vědět ja na to čumím furt na telefonu (nemám moc cas na notebook) a připadá mi ze ty aplikace nedávají kompletní výpis aut.
Jezdit se bude město a dálnice kolem 200km nebydlim nikde v horách takže gut na polňačku bych si nejradši koupil G-classe.
Kdyz sedmu tak facelift určitě jinak nechci. Jak jsi mi posílal tu sedmu s tim světlým interiérem je gut ale proste světlej interiér
Mel jsem e60 a proste jsem ho zprasil sám natož s prckem
Kdybyste někdo o něčem e66* věděli tak dejte please vědět ja na to čumím furt na telefonu (nemám moc cas na notebook) a připadá mi ze ty aplikace nedávají kompletní výpis aut.
Mám e38 krátkou a dvě děti. Kočárek vleze v pohodě a krámy taky. Dvě sedačky a ještě střední člověk doprostřed mezi děti taky vleze. Občas nás tady kolem komína jezdí 3dospělí a 2děti s kočárkem a krámy v 7er v pohodě. Ale většinou jen 2děti a 2 dospělí.
Takže 7er na dvě děti uplně v klidu. Jedno odroste a po 2letech kočárek netřeba ...má nohy a motorku kterou dává i 3-4km bez problému.
Kočárek se vybírá podle auta ne naopak.
pokud chceš bezpečnost a radost z jízdy v 7er tak e66 750iL nic jiného. Uvidíš sám a vyber se znalcem kterej ví co tam za výbavu patří.
To co napsal jarax je pravda ...kup si tranzita žena ti jej zahrne bordelem kterej budeš vozit ... kup si favorita a vlezete se taky.
Takže 7er na dvě děti uplně v klidu. Jedno odroste a po 2letech kočárek netřeba ...má nohy a motorku kterou dává i 3-4km bez problému.
Kočárek se vybírá podle auta ne naopak.
pokud chceš bezpečnost a radost z jízdy v 7er tak e66 750iL nic jiného. Uvidíš sám a vyber se znalcem kterej ví co tam za výbavu patří.
To co napsal jarax je pravda ...kup si tranzita žena ti jej zahrne bordelem kterej budeš vozit ... kup si favorita a vlezete se taky.

-
Oukey dekuju za zkušenost .
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=282710556
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=279257834
Lepší ?
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=282710556
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=279257834
Lepší ?
OT:JaraX píše:http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/BMW-750i-Individual-LPG-Prins-Alpina-Felgen/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:3500_-24_individual/pg:vipcar/221993709.html
Tohle jsou moc pekny kola....něco sháním na léto v rozměru 275 vzadu....nemáš TIP Jaraxi ?

-
-
92, 95, 126, 176, 231MUF_IV píše:Taky bych s tím neměl problém...ale nemůžu nějaké pěkné najít....nejaký TIP na styling ?
http://felgenkatalog.auto-treff.com/
-
- Člen Klubu
Muhehe, hodně přísnej pohled zezadu.JaraX píše:http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/BMW-750i-Individual-LPG-Prins-Alpina-Felgen/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:3500_-24_individual/pg:vipcar/221993709.html

Trochu k tématu kolik má obsah či rozměry kufru takový GT vs. 7er atd., když už se lidi chtějí s kočárama stěhovat na dovolenou.

Jenom odbočím u E60 jsem byl velmi překvapen enormním kufrem 520litrů, cca podél 110cm x šíře 90cm.
TiP: Když sklopíte sedačky dáte tam na sebe i tři Europalety

JaraX píše:http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/BMW-750i-Individual-LPG-Prins-Alpina-Felgen/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:3500_-24_individual/pg:vipcar/221993709.html

Nejsem úplně zastánce vyfuku na E65, ale tyhle laufy jsou suprový a sedí to k tomu perfektně.
MUF: řeším stejný problém, taky sháním dvacítky na E65 a za boha nevím do čeho jít :-/ a už jsem prozkoumal strašně moc kol... Nejsem moc expert na kola, ale ty v inzerátu jsou myslim staré Alpiny, které patří na B7 E38. Vypadaj skvěle, ale na E65 se to nehodí, protože je to evidentně zastaralý