Zdravím,
nikde jsem tu tento problém nenašel- pokud tu někde je, tak mě prosím přesměrujte.
Mám 530d e60 2004, před týdnem auto spadlo do jakéhosi prapodivného nouzáku- vyskočila hláška "drivetrain malfunction" a auto nereagovalo na plyn a motor vyletěl na 1200 otáček a držel je. Zároveň v něm prapodivně hrkalo a třásl se, jakoby nespaloval válec, nebo byl špatný přívod paliva, nebo se dusilo. Auto sem nechal odtáhnout do servisu a druhý den mi volal mechanik, že je všechno v pořádku a auto jezdí normálně a že se mu nedaří ho do nouzáku znovu dostat. Když mi ho vezl domů tak ovšem porucha nastala znovu a diagnostika poukázala na palivovou soustavu. Bylo mi řečeno, že se tedy budou muset vyměnit vstřiky a čerpadlo- řádově se tedy pohybujeme v deseti až sta tisících. V tuhle chvíli je auto ze servisu doma a je zase v pojízdném stavu a čekám, kdy začne zase protestovat.
Dotaz tedy je, zda-li se už s tímto někdo nesetkal a nedokázal by mě nasměrovat na konkrétní příčinu, než začneme poruchu řešit metodou "pokus/omyl".
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady