Zdravim, 530xi e61 2008 LCI 174.000 km, prave mi odesla manualni prevodovka (cvakavy zvuk a pak po inspekci v BMW kovove spony v oleji). Takze nova Ma nekdo s zivotnosti manualnich prevodovek v kombinaci s xDrive zkusenosti? Vlastnil jsem a vlastim spoustu sportovnejsich vozu s manualni prevodovkou, kde jsou zateze mnohem vyssi a drzi teda o dost dele, jsem dost prekvapeny a proto se ptam
čau nevím jak dalece znalš historii tvého auta ale aby odešla ve 174 000 manuál převodovka tak by se k ní někdo musel chovat jako prase nebo tam aktivně dělat výměnu náplně a nahradit ji jinou co tam nepatří. A nebo má auto třeba 573 000 km a ty to nevíš.
V dnesni dobe si clovek nemuze byt niceho jisty to je fakt. Nicmene, je tam pry puvodni spojka, nikdy to pry nikdo neotevrel tazke nepredpokladam, ze auto ma +500 tis. km. Mozne ale je samozrejme vsechno...
Tak nějak, jak psal sedyvlk. Já mám 530xd 10/2006, najeto přes 288 tisíc km a manuální převodovka naprosto v pohodě. Olej jsem v ní cca před rokem měnil jen preventivně, byla tam tovární náplň a nic špatného z toho nevyteklo.
Zadej VIN svého auta do cebie zde: https://www.zkontrolujsiauto.cz/, zdarma uvidíš, zda a v jakém rozsahu jsou údaje dostupné. Hned první je stav tachometru, kde vidíš od kdy má Cebia informace o tomto údaji. Jestliže počáteční datum je větší než datum výroby ve Tvém TP, pak je vozidlo dovezeno ze zahraničí, kde bylo provozováno a i když obětuješ 499,-Kč za plné prověření, nedovíš se, kolik auto nalítalo v zahraničí a zda byl před dovozem tacháč stočen.
Koukam, ze tato diskuze smeruje k uplnemu jinemu tematu. Historii vozu znam, nevim proc musime tady resit stocene kilometry ci odduvodneni proc je spojka puvodni atd. Nikdo s vozem nejel jako prase, nebyla provedena zadna vymena naplne Vuz ma 174tis. km a odesla prevodovka - proste tak to je. Hledam pouze info, zda-li nekoho uz tohle potkalo a v kolikati kilometrech popr. jaka byla pricina ci jeste to nikoho nepotkalo... Dik
Nu dobrá, převodovka mi odešla ve 190 tis km, ale snad tě to nenaštve, bylo to u Š120. Byla desetiletá a byl jsem rád, že jsem ji prodal za tisícovku na díly, protože i motor měl problémy a o kastli ani nemluvim.
@Hanz - Bingo, presne proto jsem to zacal resit. Abych treba zaradil zpatecku, potreboval jsem nekdy dokonce obe ruce a jednicka nekdy nesla zaradit vubec, musel jsem znovu spojku a sup pak to slo ale tvrde. Pak v zatezi to zacalo cvakat jako volny kardan pak zacalo knourat no a potom sup do servisu... Spony... Objednavka nove prevodovky Ta 530xi je pro me super-prakticka a nechtel jsem se s ni rozloucit kvuli nejake prevodovce - ci vymyslet nejaky repas ci hledanim pouzite prevodovky...
Protoze jsem nechtel repas za pomoci neoriginalnich dilu ci vymenu za jiny vrak, takze pekne v BMW autorizovanem servisu s tucnou cenou prevodovky 99.000,- + prace 12.000,- (vse s DPH). Plus novy spojkovy set, plus setrvacnik a plus nejake blbosti...
Vozu vlastnim nekolik, jsem automobilovy fanda a v dobe kdy jsem tento vuz porizoval tak rozhodne 100tis. nestalo. Jsem na tomto foru uplne novy a priznam se, ze prispevky od nekterych diskutujicih opravdu nechapu
Jsou tady lidi, kteri maji ta auta a tu znacku radi, zabyvaji se tim a chteji uzitecne informace s ostatnimi sdilet nebo jde tady jen o to kolik neco stalo, jak je to vyhodne, co je stocene a co neni, co je socka a co je dobre vybavene, kdo koupil vrak nebo nekoupil a nevim co jeste?
Asi jsem zabloudil
Phileas píše:Vozu vlastnim nekolik, jsem automobilovy fanda a v dobe kdy jsem tento vuz porizoval tak rozhodne 100tis. nestalo. Jsem na tomto foru uplne novy a priznam se, ze prispevky od nekterych diskutujicih opravdu nechapu
Jsou tady lidi, kteri maji ta auta a tu znacku radi, zabyvaji se tim a chteji uzitecne informace s ostatnimi sdilet nebo jde tady jen o to kolik neco stalo, jak je to vyhodne, co je stocene a co neni, co je socka a co je dobre vybavene, kdo koupil vrak nebo nekoupil a nevim co jeste?
Asi jsem zabloudil
Nezabloudil..spíše jsi výjimečný..zde by nikdo nedal za převodovku kilo......