Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 zámek dveří
Dobrý den, chtěl bych jsem se zeptat dnes jsem chtěl otevřít LZ dveře a byli zamrzle tak jsem víc zabral a pak jsem je chtěl zavřít a dveře se nezajistily jsou zavřený, ale jen že když vemu za kliku ani nezatahnu tak se otevřou ten zajištovák je volný dveře vlastně otevřu ani nemusim tahat za kliku jsou volný (nezajištění) poradíte mi prosim čím by to mohlo být? Ještě jsem se nekoukal. Děkuji
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
Me to udelalo dnes taky u pravych zadnich, tak jsem je zavrel a otevrel zevnitr (zamek) a uz sly zavrit .. ale ted zase nejdou otevrit .. kolik vyjizdi ale dvere jsou porad zamceny ... zadny prasknuti ani nic jinyho jsem neslysel, tak doufam, ze je to nekde jenom zamrzly ..jinak nevim jak to otevru
Premyslim, jestli nejak neoddelat krytku airbagu a nedostat se k zamku, aby mohl jit celej tapec dolu ..
I kdyz na netu jsem cetl, ze nekdy staci proste pockat az to rozmrzne a zase to bude chodit .. doufam ...

I kdyz na netu jsem cetl, ze nekdy staci proste pockat az to rozmrzne a zase to bude chodit .. doufam ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET