JE TADZ PARAZIT A ZASE BUDE DEN DVA TRVAT NEZ HO NEKDO ODSTRANI ???
Můžete profil co zde škodí smazat ? Parajumpersvest
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ADMINI CHRAPOU !!!
- Filozof
- Klubové ID: 1044
ok tak asi nejsou takové pravomoce nebo si říkáte jinak to je jedno
... pak to tady smažte až vše pojede v pořádku ...samého by mě zajímalo jak se může takovej parazit tady množit ...přijde mi že je to excess co se děje několikrát do roka.
Jde to nějak lépe zabezpečit ? nechce se mi věřit že to dělá robot.
A proč už jste to neodstranili moderátoři ???

Jde to nějak lépe zabezpečit ? nechce se mi věřit že to dělá robot.

A proč už jste to neodstranili moderátoři ???

- pavproch
lze to řešit, al eznamená to omezení pro "běžné" uživatele a více práce pro mody:
phpBB lze nastavit tak, že příspívat mohou pouze registrovaní uživatelé
+ každý nový uživatel musí být modem/adminem po registraci manuálně aktivován.
jak říkám, je to pruďa
teda "normální" phpBB lze takle nastavit, u týhle zbastleniny si nejsem jistej...
taky lze výskyt těhle spammerů omezit povinností zadávat captcha při registraci, ale to není tak neprůstřelné jako výše uvedená možnost
btw, už se mi ale stalo že mi pakistánský spammer kompletně hacknul a "zbořil" forum postavené na phpBB2.0, a to i přes tu povinnou manuální aktivaci... phpBB3.0 je snad bezpečnější...
phpBB lze nastavit tak, že příspívat mohou pouze registrovaní uživatelé
+ každý nový uživatel musí být modem/adminem po registraci manuálně aktivován.
jak říkám, je to pruďa
teda "normální" phpBB lze takle nastavit, u týhle zbastleniny si nejsem jistej...
taky lze výskyt těhle spammerů omezit povinností zadávat captcha při registraci, ale to není tak neprůstřelné jako výše uvedená možnost
btw, už se mi ale stalo že mi pakistánský spammer kompletně hacknul a "zbořil" forum postavené na phpBB2.0, a to i přes tu povinnou manuální aktivaci... phpBB3.0 je snad bezpečnější...
-
Moje zkušenost s phpBB je že jejich captcha nezabírá, automaty ji mají zvládnutou. Jediné co mi zabralo spolehlivě, je otázka, na jejíž zodpovězení je potřeba použít inteligenci, nejlépe něco co umí zodpovědět jen člověk s českým kulturním povědomím. Zároveň to musí být otázka, na kterou ti odpověď nevysype Google, protože automaty zkoušejí do odpovědi nasypat výsledky z Googlu. Také je dobré aby to vyžadovalo český znak, to zase nedávají automaty co zkoušejí hrubou silou kombinace znaků nebo nasypat slovník.
Mám to nejen pro registraci ale i pro dotazy/odpovědi od neregistrovaných. Od té doby nevyl jediný spam.
Mám to nejen pro registraci ale i pro dotazy/odpovědi od neregistrovaných. Od té doby nevyl jediný spam.