Pochopil jsem, že bez Inpy a eventuelně ještě dalšího softu jsem co se týče oprav svépomocí u E39 relativně celkem v prdeli, a v zhledem k tomu, že e39 rozhodně hodlám servisovat sám pokud to jenom bude možné, tak bych si chtěl zakoupit svou vlastní diagnostiku. A to už jenom z toho důvodu, že tady okolo mně mají diagnostiky jenom univerzály Deplhi atd., které nedovedou ani měřit korekce na vstřikovačích a přpadný přístup do jednotek výbavy je pro ně už úplné sci-fi...
Tudíž dovede mi někdo poradit, jestli na win 8.1 existuje nějaká verze (nejlépe) Inpy nebo jiného srovnatelného, nebo i lepšího softu na BMW? Pokud možno byl bych i rád, kdyby diagnostika spolupracovala i se staršími typy bmw (e34 atd.) poněvadž známí mají i tyhle auta.
Eventuelně pokud se tímhle směrem ubírat dát nebude, tak rozhodně vítám další návrhy, jak daný problém vyřešit Díky moc za případné rady a doporučení
ok, e34 teda budu muset vynechat. Každopádně měl by jsi nějaké konkrétní číslo verze Inpy a NCSExpertu, po kterém mám pátrat aby nebyl zádrhel v kompatibilitě? Nebo klidně i odkaz na konkrétní sadu.
ahoj, přišel mi kabel s cd INPA, z Číny a neumim to rozchodit na Win 10. Našla by se tu nějaká šikovná duše, která by to uměla? Praha, Mělník, okolí? Díky
ryba79 píše:ahoj, přišel mi kabel s cd INPA, z Číny a neumim to rozchodit na Win 10. Našla by se tu nějaká šikovná duše, která by to uměla? Praha, Mělník, okolí? Díky
Ahoj. Můžu to zkusit. Před pár lety mi Inpu rozběhl STARML, ale dneska už mám snadno instalovatelnou INPU.
Jedu tedy na KKL ale pro starší auta mi to stačí. Pokud budu kupovam místo mé E39 něco novějšího nechám si zase rád poradit.
Ať už od ICE nebo někoho jiného..