Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 automat problém
Zdravím mám E39 3.0 diesel 2003 a ted se mi stalo ze auto jede a kdyz chci slapnout na plyn tak to nemá sílu a auto pomalu reaguje na plyn, to ale není problém u 1 a 2 rychlostního supně? tak nevím či by to mohlo být. ted se mi stalo ze dám nohu na podlahu a pomalu se dostanu na 3 tis otáček a už tam neskočí trojka jako by to netáhlo.
nevíte čím by to mohlo být?
díky za jakoukoliv pomoc.
nevíte čím by to mohlo být?
díky za jakoukoliv pomoc.
tak jsem byl v servisu u Pupíků a vypadá to na palivové čerpadlo buď v nádrži nebo pod řidičem.
prostě to nevytočí navíc než na 3000 otáček a pak už nestačí dodávat palivo proto tomu dojde dech.
takže mě to bude stát cca 7000 tisíc možná o něco méně, záleží jaké to ztěch dvou čepadel bude, každopádně tam nechci návat silverline
to raději budu chodit pěšky.
doufám že to někdy v budoucnu někomu pomůže.
prostě to nevytočí navíc než na 3000 otáček a pak už nestačí dodávat palivo proto tomu dojde dech.
takže mě to bude stát cca 7000 tisíc možná o něco méně, záleží jaké to ztěch dvou čepadel bude, každopádně tam nechci návat silverline

děje se mi to samé. Začelo to ve vysokých otáčkách že to škubalo, a za cca deset dnů to dělá okolo 3000ot/min. Čerpadlo pod řidičem jsem už měnil, ale skusím tam prásknout to staré.Chorche23 píše:tak jsem byl v servisu u Pupíků a vypadá to na palivové čerpadlo buď v nádrži nebo pod řidičem.
takže mě to bude stát cca 7000 tisíc možná o něco méně, záleží jaké to ztěch dvou čepadel bude, každopádně tam nechci návat silverlineto raději budu chodit pěšky.
mě v nádrži čerpadlo nefunguje už delší dobu a auto stále jede a startuje v poho, akorát mi nesmí padnout ručička pod čtvrtku nádrže, pak už čerpadlo pod řidičem nezvládá vytáhnout naftu z nádrže a auto se chová jako by nebyla nafta.matrose píše:ja mel to stejny, na chlup a bylo to cerpadlo pod řidicem. Kdyby bylo k.o v nadrzi tak nejedes vůbec.Davalo nizky tlak a po dvou dnech umrelo uplne