Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Štítek u motoru
-
-
Ja ho objednaval u nekoho v brne. Byl to nejaky byvaly zamestnanec z bmw a nepotreboval nic. Jen jsem mu poslal mejlem kopii TP. Ale za boha si nemuzu vzpomenout jak se jmenoval.
Treba nekdo poradi. Vyzvedaval jsem ho v takovy hnusny ulici v Brne plny ciganu, kde mel takovej malinkej obchudek.
Ale v autorizaku chteli to, co psal Snejk.

Treba nekdo poradi. Vyzvedaval jsem ho v takovy hnusny ulici v Brne plny ciganu, kde mel takovej malinkej obchudek.
Ale v autorizaku chteli to, co psal Snejk.
-
Prošel jsem už třikrát. Ani netuším, kde by takovej štítek měl být. Navíc lepenej nebo nejtovanej štítek, to přece není identifikátor
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Sweden
- Klubové ID: 2669
a tenhle štítek má být teda v motorovém prostoru nebo přímo na motoru?
Jsem dneska měnil parkovačku tak jsem tam letmo někde něco podobného našel,musím zítra juknout znovu
Doufám že to tam někde bude,jinak nechápu proč bych to měl někde po serivsech vyběhávat,jako pokud to tam bylo od výroby tak to asi nikdo nesnědl anebo že by si jako štítek někam odběhnul?
Takže pokud tam byl od výroby tak OK,nejspíš tam bude a rád jim ho na SSTK ukážu,pokud tam od výroby nebyl tak nechápu proč by tam zrovna od teď měl být....jde to fakt všechno do kopru...prachy vládnou světem...
Jsem dneska měnil parkovačku tak jsem tam letmo někde něco podobného našel,musím zítra juknout znovu

Doufám že to tam někde bude,jinak nechápu proč bych to měl někde po serivsech vyběhávat,jako pokud to tam bylo od výroby tak to asi nikdo nesnědl anebo že by si jako štítek někam odběhnul?

Takže pokud tam byl od výroby tak OK,nejspíš tam bude a rád jim ho na SSTK ukážu,pokud tam od výroby nebyl tak nechápu proč by tam zrovna od teď měl být....jde to fakt všechno do kopru...prachy vládnou světem...

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Tenhle štítek tam mám. Zmátlo mě, že řeč byla o štítku chromovaném, no spíš hliníkovém, jak mají některé jiné značky. Pokud by někdo hledal u E39, tak je v motorovém prostoru za levým blatníkem, vzhůru nohama
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014