Díky

Myslím, že ty koncovky bez DPF byli i zahnuté dolů s DPF ji měli rovné. Aspoň takhle jsem rozlišoval E60tky 530d, tam byli první ročníky bez DPF.Dohny píše:chlapi, blbej dotaz, ale jak poznám, že mám DPF? je někde nějaký výpis podle VIN nebo něco podobného? Výfuková koncovka je čistá, ale auto celkem smrdí.
r.v. 11/2004 530d 160kW.
Díky
bud máš nějaké dobré hulení nebo v tom topicu máš někdě chybumatiz píše:Tak jsem se uplne nahodne dostal k jednomu autu které bylo da se rict ve velmi dobre kondici, 160k na budikach, dle stavu silne uvěřitelných, takze budeme předpokládat ze i realnych, bez dpf filtru, bez tunyyyngu, tuzingu a dalších zvěrstev, proste pekna zachovala baworacka princezna s M54. Neodolal jsem pokuseni a nakouknul ji pod sukne, teda do ridicich jednotek a samozrejme mne zajímalo jen jedinne. Prosla by nebo neprosla???
No a neprosla, otočila by se na miste a cus odjezd na parek, readiness nebyly vytvorene. Ani jeden... Muze se jednat o komunikacni problém, ale v to moc nedoufam, protože v DDE byl malinkaty, jeden jedinny chybovy zapis který ma samozrejme vliv na emisni systém.
Jinými slovy, bude veselo, mooc veselo. A vazne jsem rad ze ta herka kterou jezdim okolo komina a která pamatuje semika jako hribe ma starou kulatou zásuvku -) Protože by nejspis neposla taky. Jelikoz uz je to taky herka vybehana a uz v ni nejde všechno tak lehce, spotrebovava o něco malinko vic vzduchu na volnobeh, vaha ma nejspíše sve nejlepší roky za sebou. Sice funguje, ale nejspis meri o fous vedle. A to uz je dostatecny důvod k tomu, aby byl readiness zneplatnen nebo nebyl vygenerovan, je jedno jake oznaceni pro to pouzijem, ze jo -)
Samozrejme, toto je "reseni". Na druhou stranu se mne to nezda, protože pokud to pripravovali diletanti, jsou to jen a pouze vyhozene peníze ve tatni sprave a prihrani penez tem, kteří vlozi upravene kontrolni utility pokud jsem tomu tvému prispevku rozumel spravne -)horan píše:No moje info od mych kontaktu je takove, ze neni problem. Pouze zmena ceny![]()
Samozrejme nahoru.
matiz píše:Tak zrovna u tohoto člověka je termin expert absolutne na miste a ZCELA NAPROSTO bez nejakeho hanlivého nebo ironického privlastku...
Ja to vidim prozatím tak, ze nejvíce budou biti lide kteří nevi o problemech které mají. Ti kteří mají "vykuchany vrak" a jsou si toho vedomi, tak pokud si to nedelali sami a navstivili nejakeho odborníka, tak ten odbornik jim znovu za nejaky mrzky peniz upravi sw v jejich popelnici aby generoval ty spravne znaky. Pokud to tedy bude tak jako v DE ze staci vycist a pokud je to bez zavad a readiness ok, tak ta cela taskarice byla uplne k hovnu.
V podstate je mozne ME opravdu chapat jako skrytou dan z automobilu, jelikož je uplne a zcela k hovnu. Je to "prodejna" zelenych znamek a dneska uz ani toto ne, protože ani tu znamku nedostanete.
Hure na tom budou lide kteří mají dpf filtr ve svých autech v poradku, ale mají jiny maly problém kvůli kteremu nedojde k vygenerovani readiness, protože ti nebudouochotni nechat si zasahovat do svých ECU nekym kdo v drtive vetsine o tom nemá ani poneti, jen se naucil na něco kliknout -))) Cest vyjimkam
Giovany1971 píše:matiz píše:Tak zrovna u tohoto člověka je termin expert absolutne na miste a ZCELA NAPROSTO bez nejakeho hanlivého nebo ironického privlastku...
Ja to vidim prozatím tak, ze nejvíce budou biti lide kteří nevi o problemech které mají. Ti kteří mají "vykuchany vrak" a jsou si toho vedomi, tak pokud si to nedelali sami a navstivili nejakeho odborníka, tak ten odbornik jim znovu za nejaky mrzky peniz upravi sw v jejich popelnici aby generoval ty spravne znaky. Pokud to tedy bude tak jako v DE ze staci vycist a pokud je to bez zavad a readiness ok, tak ta cela taskarice byla uplne k hovnu.
V podstate je mozne ME opravdu chapat jako skrytou dan z automobilu, jelikož je uplne a zcela k hovnu. Je to "prodejna" zelenych znamek a dneska uz ani toto ne, protože ani tu znamku nedostanete.
Hure na tom budou lide kteří mají dpf filtr ve svých autech v poradku, ale mají jiny maly problém kvůli kteremu nedojde k vygenerovani readiness, protože ti nebudouochotni nechat si zasahovat do svých ECU nekym kdo v drtive vetsine o tom nemá ani poneti, jen se naucil na něco kliknout -))) Cest vyjimkam