Jak pise Jarax,podle penez ktere chces investovat,bud nove orig.anebo repase,mel jsem pistnice na repasy nekde v Ostrave a max.spokojenost,ks za 300kc a drzi uz ca.3roky.
U dvouleteho auta je to fakt vizitka,je videt jak jde bmw s kvalitou do.haj..u.
Sweden píše:Jak pise Jarax,podle penez ktere chces investovat,bud nove orig.anebo repase,mel jsem pistnice na repasy nekde v Ostrave a max.spokojenost,ks za 300kc a drzi uz ca.3roky.
U dvouleteho auta je to fakt vizitka,je videt jak jde bmw s kvalitou do.haj..u.
Nemáte někdo kontakt na ten repas v Ostravě?Díky za pomoc.
Sweden píše:...u dvouleteho auta je to fakt vizitka,je videt jak jde bmw s kvalitou do.haj..u.
Ani nemluv Sice je auto 4 letý, ale i tak. U tý Xsary vydržely 5 let.
Sweden píše:...polomrtvé vzpěry začínají padat většinou s příchodem prvních mrazíků při venkovním parkování ,ale že u takhle "zánovního" bmw ,to celkem čumím...
Přesně tak. Jak se teď ochladilo, tak na jeden "švih" se víko zvedne tak na 2/3 a úplně nahoru mu musím pomoct sám. Možná by se tam dostalo samo, ale na to nemám čas
nejenom f11... zcela čerstvě sem si všimnul na bramborovi (e91, MY2011) že obě plynovzpěry sice vzpěrují OK, ale sou komplet zvenku zežrané rzí ažtak, že se začínají rozpadat.... du taky objednávat... OEM v autorizáku
Já sem ted u E60(sedan) měnil vzperu u kufru po 10ti letech za novou orig. jiná se prostě sehnat nedá než OEM.
cena teda raketa (3470,-Kč) natože jakákoliv jiná vzpěra stojí pár stovek.
pavproch píše:nejenom f11... zcela čerstvě sem si všimnul na bramborovi (e91, MY2011) že obě plynovzpěry sice vzpěrují OK, ale sou komplet zvenku zežrané rzí ažtak, že se začínají rozpadat.... du taky objednávat... OEM v autorizáku
51247127875 - 1300kc kus -) Kdybys je natiral olejem, nezrezly by ti
Jak píšu, zrezly zvenku, čili pístnice je OK (krásně sa leskne), ale zvenku vypadají strašně, navíc ty kulové čepy a tělo vzpěry pod gumovou manžetou jsou už sežrané tak, že puchřejí a rozpadají se....
No tak mi to nedalo a vylezl jsem se na to znovu podívat a přiznám se, že vlastně nechápu, jak bych to mohl vyměnit sám, když ty vzpěry vůbec nevidím? To je někde pod střechou nebo kde jsou?