Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e39 523i přední světlomety

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
geekker

#1 Příspěvek od geekker »

Ahoj pořídíl jsem e39 523i, abych konečně jezdil pořádným autem, jenže jsou tam dodělávané světlomety (xenony, Cobra hid) vyměnil jsem výbojky a rozleštil skla ale svití to tak že nesvítí, dle meho servismana by doporučil vyměnit za normální světla že je to na nic tyhle dodělávky.
Chtěl bych se poradit jakou se svetlomety máte zkušenost, popřípadě doporučení, chtěl bych zachovat angle eyes, našel jsem tyto světla http://www.tuning-tec.cz/predni-svetla- ... move.html# tak jestli to neni jen lakadlo. Díky za rady
DaveCZ

#2 Příspěvek od DaveCZ »

Řek bych že jsou to vyhozené peníze, na autě to vypadá hrozně a za ty peníze se dá sehnat použíte origo facelift , jinak nevím co tam máš teď za světla ale problémem všech světel na e39 bylo, že se v nich lámali nastavovací packy, většinou to pak svítí do země.
geekker

#3 Příspěvek od geekker »

to mám vcelku v pohode elektronika funguje nastavovani atd. svetla mám viz obrázek origo bmw a k nim prave hid na xenony ale v noci nevidim ani na 5 metrů. nevím co s tim. a original svetla obyc nejsou pekný a co jsem se dočetl tak svití taky dost špatně. je možní že by stačilo jen poštelovat ten HID ale spíš díky stáří je to marný. Proto jsem si našel nějakou náhradu s H7.
Přílohy
svetlo2.jpg
svetlo2.jpg (96.18 KiB) Zobrazeno 805 x
cobra.jpg
cobra.jpg (114.3 KiB) Zobrazeno 805 x
svetlo1.jpg
svetlo1.jpg (99.33 KiB) Zobrazeno 805 x
Odpovědět