Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Odemknutí dveří e60
e60 se moc nepovedla a hoří jich dost 
doporučuju pro pobaveni www.pozary.cz a dej hledat BMW E60tek je tam poměrně dost
jinak si v BMW ověř jeslti nemáš na svém autě svolávačku na kabel od baterky, jedna z nejčastějších přičin.

doporučuju pro pobaveni www.pozary.cz a dej hledat BMW E60tek je tam poměrně dost

jinak si v BMW ověř jeslti nemáš na svém autě svolávačku na kabel od baterky, jedna z nejčastějších přičin.
Prošel jsem první 3 strany, ale žádný, co by shořelo kvůli elektroinstalaci. Nepřeháníš to zase jak už je u tebe zvykem?JaraX píše:e60 se moc nepovedla a hoří jich dost

Přehání...jako vždy u 5er a nedej bože u nafty....to je katastrofický stav...Já měl e 60 v ropě 5let,a žádný zvláštní problém....divné ne....nebo že bych já byl divný??Teddy píše:Prošel jsem první 3 strany, ale žádný, co by shořelo kvůli elektroinstalaci. Nepřeháníš to zase jak už je u tebe zvykem?JaraX píše:e60 se moc nepovedla a hoří jich dost

hledej dál,Teddy píše:Prošel jsem první 3 strany, ale žádný, co by shořelo kvůli elektroinstalaci. Nepřeháníš to zase jak už je u tebe zvykem?JaraX píše:e60 se moc nepovedla a hoří jich dost
mě se to ted hledat nechce, bylo jich tam pěkných pár kusu
No jasně. Kdo chce psa bít...... Jakej smysl bude mít projít několik stran výpisu, abych našel nějakou E60/61, která shořela kvůli elektroinstalaci? Už to, že z prvních cca 50 aut tam není žádná je jasný, že zase kecáš.JaraX píše:hledej dál,Teddy píše:Prošel jsem první 3 strany, ale žádný, co by shořelo kvůli elektroinstalaci. Nepřeháníš to zase jak už je u tebe zvykem?JaraX píše:e60 se moc nepovedla a hoří jich dost
mě se to ted hledat nechce, bylo jich tam pěkných pár kusu

Na některých fórech je zavedená reputace. Sami diskutující hodnotí jednotlivé členy. Tipuju, že v sekci 5er bys byl těžce v mínusu.