Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vybíjení baterie E60
Re: Vybíjení baterie E60
Ahoj, mám teď podobný problém s vybíjením baterie u e60, tak se chci zeptat, zda jsi našel příčinu proč se ti vybíjela baterie?
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vybíjení baterie E60
Taky mi ted stoji E61cka pred garazi s nesmyslnym vybijenim
Jelikoz mam jina auta, tak jsem to zatim neresil, ale rad si pak prectu nejake zkusenosti a poznatky 
Jako prvni jsem odpojil CCC, zdalo se, ze to problem vyresilo (14 bez problemu), ale jednou jsme prijel do prace a z prace uz neodjel, coz bylo teda vyrazne rychlejsi, nez obvykly problem. V tomhle pocasi bych klidne vsadil na nejakou zatecenou jednotku, ale v garazi mam zaparkovany rozkopany cabrio a venku se mi s tim ted fakt drbat nechce

Jako prvni jsem odpojil CCC, zdalo se, ze to problem vyresilo (14 bez problemu), ale jednou jsme prijel do prace a z prace uz neodjel, coz bylo teda vyrazne rychlejsi, nez obvykly problem. V tomhle pocasi bych klidne vsadil na nejakou zatecenou jednotku, ale v garazi mam zaparkovany rozkopany cabrio a venku se mi s tim ted fakt drbat nechce

E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i