Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 528i - Nestartuje, netoci
-
Prosim o pomoc. Trochu uz jsem to tady prolezl, ale nenasel jsem presnou odpoved.
Netoci starter, ale neozve se ani zadne cvaknuti proste totalni ticho. Otocim klic a nic se nedeje. Baterie je dobra. Mam sanci nejak zjistit rozparovani klice s EWS nebo je zde vic moznosti proc tohle dela ?? Diky za odpovedi.
Netoci starter, ale neozve se ani zadne cvaknuti proste totalni ticho. Otocim klic a nic se nedeje. Baterie je dobra. Mam sanci nejak zjistit rozparovani klice s EWS nebo je zde vic moznosti proc tohle dela ?? Diky za odpovedi.
-
Ne vsechno funguje. Jen otocim klicek na polohu 3 a nic se nedeje (starter ani necvakne). Nevim na co se mam v tom aute zamerit :-/
Jeste pred 6 hodinama jsem normalne nastartoval.
Neni moje video, ale mam stejny problem
Jeste pred 6 hodinama jsem normalne nastartoval.
Neni moje video, ale mam stejny problem
Kód: Vybrat vše
https://www.youtube.com/watch?v=3hJO8el2hoQ
-
- Klubové ID: 1723
Zkus sundat ten kryt pod volantem a dostat se ke spínačce. Pak najdi tohle http://www.bmw-club.cz/graphics/msgboar ... 901961.jpg je to připojené na spinačku tam kam strkáš klíček. Odpoj to od spínačky a strč do toho šroubovák a pokud nastartuješ máš problém s tím že ti nevyjíždí ze spínačky takový kolik který tohle co máš na fotce spouští.
-
-
Lidi strasne vsem dekuju, ale uz to nastesti startuje. Nejblize byl PRAHAV8. Problem sice nebyl v rele na spinacce ale primo v kostce. Ten kabel pro klicek ve 3. pozici byl v ty kostce presne u pinu uklepanej a uz visel asi na 4 vlascich(videt to poradne nebylo protoze tam byl zalezlej az za hranu) . Prepinoval jsem ho a hned na 1.otoceni.