Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
bmw e39 530da Touring zahřívání motoru + webasto
- shadou
- Klubové ID: 2109
- Kontaktovat uživatele:
Kupoval jsem BEHR.
To jak jsem postupoval najdeš zde
http://www.5er.cz/forum/viewthread.php? ... 7#post_187
origo koupíš u BMW nebo Voton.cz
jestli máš auto po roce 2000, máš ještě termostat na vedení k egru

To jak jsem postupoval najdeš zde
http://www.5er.cz/forum/viewthread.php? ... 7#post_187
origo koupíš u BMW nebo Voton.cz
jestli máš auto po roce 2000, máš ještě termostat na vedení k egru

BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !

Bože nestraš ho hned s ježkem v panelu klimy je malý ventilátor ktereý běží jěště asi 15 minut po vytáhnutí klíče. Chcípni auto nech si stáhle okno zavři dveře vrať se za čtvrt hodiny a poslouchej jestli se přestal točit uspání auta poznáš podle toho že nebude svítit u voliče rychlosti ledka. Vzhledem k tomu že máš m57 motor budeš mít spíš ko jednotku webasta
Pánové moc díky za rady,
Takže, zkoušel jsem na toho ježka sáhnout asi po 4h zamklém autě a byl rozpálený tak na cca 50C - nedala se na něm udržet ruka, tak jsem ho před chvilkou vyměnil, radši jsem auto dával vždy přes noc noc na nabíječku abych ráno odjel tak snad už to bude o.k. Teď mi kamarád měřil odběr auta když je klíček v poloze 0 a ukazovalo to na tom silném drátu od baterky nic a na tom slabším 0,30A což je asi normální?
Jinak musím zvlášť poděkovat Kamilovi který mi auto velice důkladně diagnostikoval a přišel na další problém, webasto se vůbec nehlásí na sběrnici, koukal jsem na pojistky v kufru ale tam vypadají v pořádku, kde mám tedy dál hledat chybu? Řídící jednotka webasta? A kde vůbec je?
Díky předem za každou radu a Baworákům zdar
Takže, zkoušel jsem na toho ježka sáhnout asi po 4h zamklém autě a byl rozpálený tak na cca 50C - nedala se na něm udržet ruka, tak jsem ho před chvilkou vyměnil, radši jsem auto dával vždy přes noc noc na nabíječku abych ráno odjel tak snad už to bude o.k. Teď mi kamarád měřil odběr auta když je klíček v poloze 0 a ukazovalo to na tom silném drátu od baterky nic a na tom slabším 0,30A což je asi normální?
Jinak musím zvlášť poděkovat Kamilovi který mi auto velice důkladně diagnostikoval a přišel na další problém, webasto se vůbec nehlásí na sběrnici, koukal jsem na pojistky v kufru ale tam vypadají v pořádku, kde mám tedy dál hledat chybu? Řídící jednotka webasta? A kde vůbec je?
Díky předem za každou radu a Baworákům zdar

- shadou
- Kontaktovat uživatele:
jestli se nehlásí tak bude zřejmě odpojené. Webasto je v levém podběhu a ŘJ. je přímo na něm.
jak ho demontovat je zde
http://www.5er.cz/forum/viewthread.php?thread_id=77
jak ho demontovat je zde
http://www.5er.cz/forum/viewthread.php?thread_id=77

-
- Klubové ID: 1487
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,
Tak jsem dnes sundal nadkolí abych se podíval na to webasto, jediné co jsem vlastně zjistil je že tam skutečně fyzicky je a i do něj jde el., zkoušel jsem hýbat s kontakty ale nic. Každopádně jsem zjistil že už se do něj někdo vrtal protože byly utrhané šrouby z deklu k řídící jednotce a ten dekl byl jen stažený zdrhovací plastovou páskou. Bude tedy asi chyba v řj.?
Asi by bylo jednodušší sehnat celé funkční a vyměnit ho?
Díky za rady....
Popřípadě kdyby ho někdo měl, mohli bychom se dohodnout. Jo a ještě bych k tomu potřeboval ovladač, ten jsem k tomu taky nedostal.
Honza
Tak jsem dnes sundal nadkolí abych se podíval na to webasto, jediné co jsem vlastně zjistil je že tam skutečně fyzicky je a i do něj jde el., zkoušel jsem hýbat s kontakty ale nic. Každopádně jsem zjistil že už se do něj někdo vrtal protože byly utrhané šrouby z deklu k řídící jednotce a ten dekl byl jen stažený zdrhovací plastovou páskou. Bude tedy asi chyba v řj.?
Asi by bylo jednodušší sehnat celé funkční a vyměnit ho?
Díky za rady....
Popřípadě kdyby ho někdo měl, mohli bychom se dohodnout. Jo a ještě bych k tomu potřeboval ovladač, ten jsem k tomu taky nedostal.
Honza
- shadou
- Kontaktovat uživatele:
jestli ho drží pohromadě stahovačky tak je mrtvé. Jinej kus je v tvém případě nejspíš nejlepší volba. Nekupuj žádné bez garance. Polovina webast je mrtvá. Pokud ti někdo nezaručí funkčnost tak to neber.
Dálka je něco jiného- Jestli nemáš příjmač signálu v autě je ti dálka na nic. Dálku má docela málo aut.
Odkud jsi?
Dálka je něco jiného- Jestli nemáš příjmač signálu v autě je ti dálka na nic. Dálku má docela málo aut.
Odkud jsi?