Mohlo byste mi prosím vás někdo poradit jak od kódovat navigaci u E39 facelift. Montoval sem si do auta original navigaci mk4 a pri montáži vše fungovalo. Ale když sem začal vše montovat zpět vybyla se mi baterie a za kódovala se a kód neznám dekuji
Foldas píše:pokud budeš mít nakodovany mid tak ti pujde všechno kromě změny jazyka a funce code
Bez kodovani je tam vic veci co nefunguje korektne. Nejdou zresetovat pocitadla bc,nejdou nastavit hodiny, trva dlouho ne se na display navi ukaze spotreba teplota , kdyz se dlouho neprovedl reset budiku pres skryte menu. Atd atd. Taky jsem to pred par mesicema resil Proste dokodovat a bude to cajk.
Nevím co by jste chtěli kodovat. Fungují uplně všechny funkce. Jen jednou se mi stalo a to při montáži že se mi vybila baterie. A nešlo nastartovat auto. Objevil se tam myslím 10 minutoví odpočet a ten nešel na navi aktivivat. Musel se ho aktivovat na mid panelu a pak zadat 0000 od te doby se mi baterie vybila asi dvakrát a už to nic nechtělo
Tak to mas stesti. Me tam nefungovalo spravne hodne veci (povodni majtel si taky myslel ze kodovat to je nejspis blbost):D. Ale jestli chces rozchodit ten code tak to stejne dokodovat budes muset nechat, protoze jestli ti tam skoci nekdy v budoucnu budes muset pripojovat zase mid nebo diag abys to odbloknul.