Koupě E61 je to auto pro bohaté?
-
horan
- Klubové ID: 4040
-
onasek87
hele tu zelvu si odspust taky te neurazim. nevis zhola nic o lancii lybra jinak bys drzel hubuJirke píše:To je uplne jedno. V roce 2011 sem si koupil Lagunu z roku 2008. Proste zanovni auto po leasingu. Pak Mercedesa C320cdi z roku 2005, pak BMW 2008. To ze sem mezi tim stihl oktavku I. sem netaham, ale jinak jdu porad dal ! Hele jesi myslis, ze s BMW E60 udelas krok zpet nebo se nikam neposunes oproti ty tvy zelve, tak si to mysli a kup si Lanciu Deltu !onasek87 píše:jenze se bavime o 13 let starym aute vis.Jirke píše:Je nesmysl srovnávat 10 let stare BMW s jinym vozem za podobny prachy... tudíž není na miste si myslet, ze když si koupis 10 let stary bawo, tak ze se neposunes. Takhle premejslej zensky - strasne resej rok vyroby, ale to, ze si kupujou vlastne poruchovější auto, to jim pochopitelne unika.
KOROZE na 5.dverich: Ja to totiž mam taky, auto koupeny v CZ, do 200.000km serviska BMW, od 200000 do soucasnosti vedena dal, ale uz ne v BMW...
Je to pravda, ze se tim bude BMW servis zabývat ?
-
matiz
- Klubové ID: 3204
-
Jirke
Twl ty jsi teda material...se jdi vyspat a zitra at jsi v klidu jako vcera.onasek87 píše:hele tu zelvu si dospust taky te neurazim. nevis zhola nci o lancii lybra jinak bys drzel hubuJirke píše:To je uplne jedno. V roce 2011 sem si koupil Lagunu z roku 2008. Proste zanovni auto po leasingu. Pak Mercedesa C320cdi z roku 2005, pak BMW 2008. To ze sem mezi tim stihl oktavku I. sem netaham, ale jinak jdu porad dal ! Hele jesi myslis, ze s BMW E60 udelas krok zpet nebo se nikam neposunes oproti ty tvy zelve, tak si to mysli a kup si Lanciu Deltu !onasek87 píše: jenze se bavime o 13 let starym aute vis.
Nebo ses posedlej italama a jen sis sem prisel obhajit svou volbu auta ?
-
kurevtor
onasek87: mozna se pletu, ale pripada mi, ze porad vahas jaky auto teda koupit, zda E60 nebo passat nebo Alfu. V mých očích je E60 ve všem o třídu jinde než pasák a alfa. Samozřejmě včetně ceny a servisu. E60 je podle mě krásný auto, sám bych si ho bejval koupil, kdyby mi JaraX nevnutil 745i (díky za to JaraXi
)... pokud budeš přesedlávat z Lancie tak budeš nadšenej. Být tebou tak to koupim a nešpekuluju o detailech, který se nemusí konat 
Nesende ti to? Střel to a kup něco jinýho...
Nesende ti to? Střel to a kup něco jinýho...
-
Joshuax
- Klubové ID: 2833
Pokud sezenes za 10k original (mysleno druhovyrobni original), pak si vezmu rovnou jeden do zasobyonasek87 píše:sory,ale davat 10 tis za cisteni je pekne debilovina kdyz za 9800,- mam novy DPF v nahrade
Za 10k si koupis s*acku z polska, nema to potrebne materialy, vydrzi to sotva rok, pak das tech 10k znova. Jestli chces jit touto cestou, pak samozrejme muzes, tva volba, ale to auto te rado mit nebude...
-
Tomas_Hartge
Měl by, ale předem budou chtít asi vidět servisní historii (případně změří tloušťku laku) a nevím přesně zda to není omezené i rokem výroby... Každopádně nic nezkazíš tím, když se zastavíš přímo v BMW a řekneš jim, že si se dočetl, že by si měl mít nárok na opravu hnijících pátých dveří. Že je to výrobní vada... Uvidíš co ti řeknou.Jirke píše:Je nesmysl srovnávat 10 let stare BMW s jinym vozem za podobny prachy... tudíž není na miste si myslet, ze když si koupis 10 let stary bawo, tak ze se neposunes. Takhle premejslej zensky - strasne resej rok vyroby, ale to, ze si kupujou vlastne poruchovější auto, to jim pochopitelne unika.
KOROZE na 5.dverich: Ja to totiž mam taky, auto koupeny v CZ, do 200.000km serviska BMW, od 200000 do soucasnosti vedena dal, ale uz ne v BMW...
-
Teddy
-
Teddy
Hlavně on nebude mít rád to auto. Bude se rozkřikovat, jakej je BMW oproti lancii poruchovej sráč.Joshuax píše:Pokud sezenes za 10k original (mysleno druhovyrobni original), pak si vezmu rovnou jeden do zasobyonasek87 píše:sory,ale davat 10 tis za cisteni je pekne debilovina kdyz za 9800,- mam novy DPF v nahrade
Za 10k si koupis s*acku z polska, nema to potrebne materialy, vydrzi to sotva rok, pak das tech 10k znova. Jestli chces jit touto cestou, pak samozrejme muzes, tva volba, ale to auto te rado mit nebude...
-
JH76
Teddy píše:U mě nechtěli nic. Auto jsem měl 14 dnů dovezený z DE. Koukli na to, nafotili to, poslali do DE a po týdnu volali, že je to schválený.Tomas_Hartge píše:Měl by, ale předem budou chtít asi vidět servisní historii (případně změří tloušťku laku) a nevím přesně zda to není omezené i rokem výroby... Každopádně nic nezkazíš tím, když se zastavíš přímo v BMW a řekneš jim, že si se dočetl, že by si měl mít nárok na opravu hnijících pátých dveří. Že je to výrobní vada... Uvidíš co ti řeknou.Jirke píše:Je nesmysl srovnávat 10 let stare BMW s jinym vozem za podobny prachy... tudíž není na miste si myslet, ze když si koupis 10 let stary bawo, tak ze se neposunes. Takhle premejslej zensky - strasne resej rok vyroby, ale to, ze si kupujou vlastne poruchovější auto, to jim pochopitelne unika.
Přes jaký autorizák jsi tu korozi 5. dveří prosím tě řešil?
-
matiz
- Klubové ID: 3204
Ja si myslim ze tam je maly, lec podstatny hacek. Aby BMW schvalilo vymenu je treba mit radne vedene servisy a to je to, co vetsina lidi nema, protoze jakmile to auto ma tri roky, prestane to do autorizaku jezdit a zacne se servisovat na klubech a tak ruzne -))) No a vlastne jste si sami a vedomne zanedbali servis, protoze v autorizaku by na to prisli a resili to drive nez by byla potreba vymena celeho dilu. nevim jestli to tak opravdu je, ale myslim si ze ano... Pokud jsou zaznamy o prohlidkach a orazena serviska, nejspois nebude problem. Ale neberte to nikdo jako zarucenou zpravu, muzu se mylit.
-
Teddy
-
Teddy
No já nevim. Servisku jsem neměl a servisní historii jsem neznal. Prostě jsem tam zajel a zeptal se jestli je normální, že jen 8 let starý BMW mi rezne ve svarech. Kupodivu se nijak nekroutili. Napsali si VIN, nafotili to a že mi zavolají.matiz píše:Ja si myslim ze tam je maly, lec podstatny hacek. Aby BMW schvalilo vymenu je treba mit radne vedene servisy a to je to, co vetsina lidi nema, protoze jakmile to auto ma tri roky, prestane to do autorizaku jezdit a zacne se servisovat na klubech a tak ruzne -))) No a vlastne jste si sami a vedomne zanedbali servis, protoze v autorizaku by na to prisli a resili to drive nez by byla potreba vymena celeho dilu. nevim jestli to tak opravdu je, ale myslim si ze ano... Pokud jsou zaznamy o prohlidkach a orazena serviska, nejspois nebude problem. Ale neberte to nikdo jako zarucenou zpravu, muzu se mylit.
Pak volali, že je to schválený a že až jim přijdou vrata, tak je nalakují a namontují. Vše bylo zdarma a perfektní. Počítám, že starý vrata si mechanici ještě prodali.
-
kurevtor
-
Jirke
Teddy, no jen jestli to tvoje dovezeny auto nemelo nahodou full servis historii, kterou oni si jednoduse podle VINu vyjeli...
Kazdopadne, byl jsem dnes v servisu Stratos Auto v HK zjistit, jak by se k tomu postavili, no a narazil jsem tam na mladence kterej si nejdriv musel jit zavolat jak dlouho vubec ma E61 zaruku na kastli...pak vitezne prisel a ze 12 let...a za teda jo, ale pokud mam servisku od A do Z. Tak sem mu trochu oponoval s tim, ze nevidim souvislost, kdyt je auto nebourany v origo stavu... A tak mi rovnou dal vizitku na nakyho sefa kterej bude v pondeli. Driv nez tam v pondeli zavolam, zkusim ten Invelt...
Kazdopadne, byl jsem dnes v servisu Stratos Auto v HK zjistit, jak by se k tomu postavili, no a narazil jsem tam na mladence kterej si nejdriv musel jit zavolat jak dlouho vubec ma E61 zaruku na kastli...pak vitezne prisel a ze 12 let...a za teda jo, ale pokud mam servisku od A do Z. Tak sem mu trochu oponoval s tim, ze nevidim souvislost, kdyt je auto nebourany v origo stavu... A tak mi rovnou dal vizitku na nakyho sefa kterej bude v pondeli. Driv nez tam v pondeli zavolam, zkusim ten Invelt...
-
onasek87
oslej vadi ti,ze mam rad italy? ze sme mel 8 aut fiatu? ze jsu vedouci v autorizaku alfa romeo a fiat? bohuzel. auto co je povedene a za ty penize absolutne ze konkurence ho chvalim ano. a vykonove je to po chipu stejne jako 525D i s 5 valci. nase diskuze konci budu reagovat jen na ostatniJirke píše:Twl ty jsi teda material...se jdi vyspat a zitra at jsi v klidu jako vcera.onasek87 píše:hele tu zelvu si dospust taky te neurazim. nevis zhola nci o lancii lybra jinak bys drzel hubuJirke píše: To je uplne jedno. V roce 2011 sem si koupil Lagunu z roku 2008. Proste zanovni auto po leasingu. Pak Mercedesa C320cdi z roku 2005, pak BMW 2008. To ze sem mezi tim stihl oktavku I. sem netaham, ale jinak jdu porad dal ! Hele jesi myslis, ze s BMW E60 udelas krok zpet nebo se nikam neposunes oproti ty tvy zelve, tak si to mysli a kup si Lanciu Deltu !
Nebo ses posedlej italama a jen sis sem prisel obhajit svou volbu auta ?
-
Vlasta
- Člen Klubu
- Klubové ID: 148
Srovnávat nějaký italský keply s BMW, to je teda hodně velká sebedůvěra. Spíš ale asi nějaký THC
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Jirke
Uz tu logiku chapu...
Podle kolegy Onaska je to takto:
Lancia a Alfa = BMW
Prijimaci technik = vedouci servisu...
http://zlinerauto.cz/management/
(toto byla moje poslední reakce k tadytomu Materialu)
Podle kolegy Onaska je to takto:
Lancia a Alfa = BMW
Prijimaci technik = vedouci servisu...
http://zlinerauto.cz/management/
(toto byla moje poslední reakce k tadytomu Materialu)
-
Hanz
- Člen Klubu
- Klubové ID: 6
-
mobilman
- Člen Klubu
- Klubové ID: 900
Zdravím: Musím pochválit Car Tec Group Ostrava po asi 8 letech a nevyplněné servisce mi vyměnili posilovač brzd (přestal fachčít při dobržďování) na záruku - byla to nějaká závada typická pro starší auta BMW víc než 4 roky. Super přístup - sami mi to navrhli na záruku když jsem jim popsal závadu - takže ušetřené nemalé peníze za materiál a práci. Nevyplněná serviska až do konce neměla na to vliv.