Když budu vlastnit pohřební ústav - budu profitovat na smrti (asi se shodneme, že smrt není nic hezkého ale kdyby se přestalo umírat - příjdou krematoria na buben.)
Když budu vyrábět/prodávat zbraně - budu profitovat na válce (asi se shodneme, že válka jako samotný akt není nic hezkého [kromě výrobců/distributorů zbraní])
Když budu vyrábět/distribuovat drogy - budu profitovat na feťácích (asi se shodneme, že feťáci a dýlování drog není nic hezkého [kromě výrobců/distributorů drog])
Když budu vlastnit/pracovat v STK) - budu profitovat na lidech, kteří tam MUSÍ jezdit, je to přeci zákon a je fuk, za co se schovává. (asi se shodneme, že STK není nic na co by se člověk těšil a zkontrolují tam leda tak PRD + korupce vzkvétá, viz. "já tam pošlu jen SPZ zabalenou v pětistovce a je to

To MATIZ; Tak nějak tuším, že STK vlastníš a nebo tam pracuješ, takže chápu tvé stanovisko - taky musíš nakrmit rodinu. Ale stanice STK prostě nepřidává ničemu žádnou hodnotu a jako takové jsou v mých očích zbytečnou institucí - podle zásady: Když nejsi součástí řešení - jsi součástí problému.
A s tím, že přece musí být nějaký kontrolní mechanismus na auta na silnicích kolem tech. stavu jděte za těma polorozpadlýma šunkama, který stále jezdí a jezdit budou protože????? "já tam pošlu jen SPZ zabalenou v pětistovce a je to

A když mám kurvítka z auta venku a STK jsem prošel - i bez pětistovky všimnýho - tak k čemu to je??????
BYZNYS ŽE BY??????