Má někdo zkušenost s níže uvedeným, pokud by fungovalo jeví se dobře.....
http://elektro.bazos.cz/inzerat/5327562 ... SD-USB.php
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
autorádio bmw E 39
-
Nad tim jsem taky kdysi uvazoval. Popročital jsem pár diskuzi a nejčastejši stiznosti na kvalitu zpracovani, u tech zahnutejch zase v e39 prej moc dobre nesedej (nelicujou s palubkou), pry koncaky nejsou moc kvalitni a obcas chcipne BT. Nekdo to zase chvali ze bez problemu
Jinak prijdes o funkce OBC (pokud odstranis MID/navi), ale da se zachovat pokud ho nechas pripojenej a schovas ho v aute
Dobra volba je prej Dinavin ale stoji cca 30K
Ja osobne jsem to doresil ze mam 16:9 origo navi MK3, obetoval jsem jen CD changer a za cca investici 2K(Raspberry + resler interface a par kabliku) jsem k tomu nacpal toto http://www.bmwraspcontrol.de/ a parada
Jinak prijdes o funkce OBC (pokud odstranis MID/navi), ale da se zachovat pokud ho nechas pripojenej a schovas ho v aute
Dobra volba je prej Dinavin ale stoji cca 30K
Ja osobne jsem to doresil ze mam 16:9 origo navi MK3, obetoval jsem jen CD changer a za cca investici 2K(Raspberry + resler interface a par kabliku) jsem k tomu nacpal toto http://www.bmwraspcontrol.de/ a parada
-
Origo navi z ebaye je blbost. Konkrétně tyhle díly jsou na ebay neskutečně předraźený. Kompletní originální navigace na E39 - moduly, monitor, kabeláž - má v ČR cenu kolem 10k, +- 2000. Stačí jen sledovat inzerci. Ale pokud máš jen klasické rádio, tak se připrav na docela zajímavý proces - kabeláž se tahá přes celé auto do kufru, monitor je fakt jen monitor a všechny moduly se nachází v kufru. A z aftermarket věcí jsem teď našel na ebay něco, co konečně vzhledově vypadá dobře, jen to stojí 30k. Viz mé vlákno s dotazem na navi.
-
Jeden typ od eononu taky vypada jako origo 16:9 ale jinak cina. Na dynavin nema
Tem co maj uz v aute origo bmw 16:9 s tv modulem doporucuju fakt schlidnout ten bmw raspcontroll. Mam to v aute a prepnutim na cd chanher se prepne na ten rapsberry. Ovlada se klasicky z volantu i panelu obrazovky. Ma pripravu pro OBC funkce spotreba teplota atd.(ve verzi 1.51 zatim jen priprava jeste na tom delaji) a, graficke znazorneni pdc. Prehraje to snad vse co Vas napadne a navic stiskem jednoho tlacitka mate zase original. Navic tim ze je pichlej na ibus se i uspi a boot ma asi 5 vterin(provudi se pri odemceni auta).
kdyztak hodim odkaz az nahraju video z aktualni verze na youtube.
Edit: Je nutne pro to obetovat CD changer.
Tem co maj uz v aute origo bmw 16:9 s tv modulem doporucuju fakt schlidnout ten bmw raspcontroll. Mam to v aute a prepnutim na cd chanher se prepne na ten rapsberry. Ovlada se klasicky z volantu i panelu obrazovky. Ma pripravu pro OBC funkce spotreba teplota atd.(ve verzi 1.51 zatim jen priprava jeste na tom delaji) a, graficke znazorneni pdc. Prehraje to snad vse co Vas napadne a navic stiskem jednoho tlacitka mate zase original. Navic tim ze je pichlej na ibus se i uspi a boot ma asi 5 vterin(provudi se pri odemceni auta).

Edit: Je nutne pro to obetovat CD changer.