V úterý by měl bejt nalakovanej a na autě, tak pak přidám foto.
Je mi jedno, jestli budu mít nárazník jen přední a zadní ne, jestli to vypadá tak nebo onak, nedělám to proto, abych se snažil změnit to auto k nerozeznání od M5 a mít v něm o polovinu míň výkonu.
Fakt je ten, že přední předFL a vlastně i FL nárazník je opravdu tragickej, nudnej, o ničem, proto ho (vzhledem k tomu, že mi ho paní nabourala) měním na pojistku za m5 look. Je mi jedno, jestli je to M5 look nebo mpacket, rozdíl zase takovej to neni pro mě osobně a jde mi hlavně o to, aby to vypadalo líp, o nic víc. Časem chci taky vyměnit prahy za mkový, protože vypadaj o dost líp, ale jen z hlediska estetičnosti, ne protože to je M
A myslim si, že je každýho věc co všechno na autě za Mko vymění, na big bmw je každej rok x krásnejch kousků bmw, třeba v komplet M packetu, kromě zadního nárazníku, nebo kromě prahů, nebo jinejch věcí. Sto lidí sto chutí
A raději jsem si koupil za 5.500,- Kč M5 look nárazník kompletní, než-li v ČR z vrakáče za 8.000,- Kč holej mpacketovej, kde je nutný dokoupit mřížky za x tisíc a upravovat náfuky brzd a podobný věci, když pak zaparkuju někde u kauflandu a celej mi ho zničí první důchodce co tam nakupuje (jako se mi to stalo s tím seriovým)