Začala mi téct nafta u e60 530d v automatu, rok výroby 2004. Dneska jsem to měl na zvedáku a nafta teče mezi motorem a převodovkou. Už jste to někdo řešil? Kde to tam může téct? Díky za každou radu. Jak to teče, tak mám o cca 1l větší spotřebu.
Ten byl sundanej a nic tam vidět nebylo, tak to právě vypadá jak kdyby to teklo někde pod stěračema... Tak nevím co by tam mohlo téct. Vede tam nějaká lišta od comon railu?
Comon Rail máš hned navrsku když sundas ten kryt je to pěkné videt. A to místo co říkáš tak to může bejt na konci railu kde je tlakový snímač drv. Jinak hledej na pravý straně motoru když se na něj díváš zepředu, na ty straně je vedený palivo.
Pak taky umí téct nafta z přepadů na vstřikách nebo ze špatně dotažených trubek. V obou případech steče většinou do žlábku ve ventildeklu a může stíkat dozadu.
Mě tekl průtokový šroub č.6 respektive netěsněli měděné podložky. rozdělat dát nové podložky a je klid, ale musel jsem ho dost utáhnout.... ale pozor at to nepřetrhneš... A když už to budeš mít rozdělané určitě dej nové všechy hadičky na přepady vstřiků.