Caute chtel bych se zeptat jestli nekdo z vas repasoval rizeni u Klimacar Zlin.
1.spokojenost?
2.cena?
3.rychlost?
Jsem z Ostravy a tohle se mi prozatim jevi asi jako nej firma ktera by mi mohla konecne odstranit neprijemne krupani pri otaceni volantem.
Diky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
repas rizeni?
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Repasoval a můžu doporučit. Obvolal jsem i další firmy, který se tím zabývají a tady mi přišlo, že nejvíc ví o čem mluví a co je třeba udělat a domluva s nimi na jedničku.
Převodka řízení z E36 mě vyšla na 4900.- bez DPH, oprava zabrala asi týden a vše se zdá OK. Řízení rozebrali, hřeben srovnali (prý se s nájezdem prohýbá, tím primárně vzniká vůle, vydřený zuby jsou až v těch horších případech), přechromovali, řízení přetěsnili a seřídili. Pokud je to nutný (u mě nebylo třeba), můžou přebrousit zuby na hřebenu.
Pro srovnání, jiná firma která nabízí repas a řeknou si za něj kolem 4-5 tisíc i s daní ti řízení jen přetěsní a doštelují vůli šroubem.
Převodka řízení z E36 mě vyšla na 4900.- bez DPH, oprava zabrala asi týden a vše se zdá OK. Řízení rozebrali, hřeben srovnali (prý se s nájezdem prohýbá, tím primárně vzniká vůle, vydřený zuby jsou až v těch horších případech), přechromovali, řízení přetěsnili a seřídili. Pokud je to nutný (u mě nebylo třeba), můžou přebrousit zuby na hřebenu.
Pro srovnání, jiná firma která nabízí repas a řeknou si za něj kolem 4-5 tisíc i s daní ti řízení jen přetěsní a doštelují vůli šroubem.
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Celkem souhlas s výše uvedeným.
Jenom nevím jestli bylo úplně nutný to vlákno zakládat
když je totéž o pár řádků níž:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
Jenom nevím jestli bylo úplně nutný to vlákno zakládat

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
-