ahoj kluci,vazne koukam po novem aute. Nezna nahodou nekdo toto auto?Co ty km?Bat se toho a jit od toho dal? Na co si dat event. bacha?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw-r ... 5/16380502
Diky moc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nezna nekdo BMW 530 XI viz. inzerat
-
- Klubové ID: 3628
Auto taky netuším v jakém je stavu, podle fotek vypadá dobře, nicméně s tímto bazarem mam zkušenost takovou, že jsem si vybral u nich na internetu před půl rokem vw beetla pro přítelkyni, žluté barvy.
Na fotkách a dokonce i na videu vypadal úplně perfektně, bez škrábanců, krásnej lak. Když jsme se jeli na auto podívat, každej díl byl jinou barvu (odstín světle žluté), jednotlivý díly neseděli (i když nemělo bejt bouraný) a kompletně prostě auto v strašlivém stavu.
V bazaru nikdo nebyl, i tak si nás nikdo nevšiml a nepřišel nám vůz ani ukázat. Obhlídl jsem ještě další, který vypadali snad ještě hůř (např. x aut mělo vyfouklý gumy, někde nabíjeli baterky apod...), než ten beetle a jeli jsme do prdele. Nepříjde mi to jako autobazar, spíš kus oplocenýho pozemku kam postavili pár aut.
Ale samozřejmě může to bejt zrovna dobrej kousek
Já bejt tebou vyvaruju se osobně autobazarům v globálu, spíš koupit e60 od někoho, kdo jí nějakou dobu už má, na internetu jich je spousta
Na fotkách a dokonce i na videu vypadal úplně perfektně, bez škrábanců, krásnej lak. Když jsme se jeli na auto podívat, každej díl byl jinou barvu (odstín světle žluté), jednotlivý díly neseděli (i když nemělo bejt bouraný) a kompletně prostě auto v strašlivém stavu.
V bazaru nikdo nebyl, i tak si nás nikdo nevšiml a nepřišel nám vůz ani ukázat. Obhlídl jsem ještě další, který vypadali snad ještě hůř (např. x aut mělo vyfouklý gumy, někde nabíjeli baterky apod...), než ten beetle a jeli jsme do prdele. Nepříjde mi to jako autobazar, spíš kus oplocenýho pozemku kam postavili pár aut.
Ale samozřejmě může to bejt zrovna dobrej kousek

Já bejt tebou vyvaruju se osobně autobazarům v globálu, spíš koupit e60 od někoho, kdo jí nějakou dobu už má, na internetu jich je spousta

Tak touhle větou: ,,a zalazi samozrejme i na cene" se připrav na pěkný výdaje do budoucna, E60/E61 není zrovna levnej provozní servis. a koupit 530iX v manuálu je o dost potenciálních problémů více...Brouczech píše:Tak diky za infaNa netu jich spousta je...ale shanim jen v benzinu a zalazi samozrejme i na cene.
http://auto.bazos.cz/inzerat/52520550/B ... 6kvalt.php
Nevypadá špatně,ale už je na prodej nějakou dobu cena byla 210tis a padá a padá.Tak asi to nebude dobrý kup,ale nikdo tady to neviděl naživo.
Nevypadá špatně,ale už je na prodej nějakou dobu cena byla 210tis a padá a padá.Tak asi to nebude dobrý kup,ale nikdo tady to neviděl naživo.