Zdravim vsechny,
pred zhruba mesicem jsem koupil 530D r.v. 2009. Auto naprosta pecka, ale prisel problem. auto nema vykon a najednout je ho zase strasne moc, vysvetlim. Priklad stojim na semaforech dam plyn na podlahu a nic se nedeje nebo se rozjizdim jak na neutral z kopce, po chvilce auto ale vystreli jak kdyby to byla 535. Obcas vykon padne i kdyz auto jede. Byl sem v servisu na diagnostice byla chyba u vahy vzduchu, vysoke emise mozne poskozeni filtru pevnych castic, vyfuk je ale cistej a posledni vec byla komunikace mezi zhavenim a....opravdu si nevzpominam za 3 tydny jedu do servisu znova info dopisu. Kazdopadne sme mysleli ze to bude vaha vzduchu, jelikoz po odpojeni vahy auto jede naprosto bez problemu, ale prisla nova vaha vzduchu, zapojila se a auto opet ztracelo vykon a nebo se nechtelo vubec rozjet. Zatim jezdim s odpojenou vahou vzduchu tudiz je auto v nouzovym rezimuza tri tydny me ceka navsteva v servisu znova. Zatim si vubec nejsme jisty cim by to mohlo byt a budu vdecny za jakekoliv info.
Dekuji
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 530D 2009 ztrata vykonu
-
Mě dělalo auto to samé, neměnil jsem váhu vzduchu, jen jsem prostříkl konektory a přestalo to dělat + jsme měnili ještě jednu hadičku (upřímně netuším od čeho byla) ale s váhou vzduchu neměla nic společného, jen jsem viděl, že je ohlá brutálně
takže vlastně netuším, jestli to bylo tou váhou či tou hadičkou, přikládám v příloze která to byla 

- Přílohy
-
- bmw e60.jpg (78.44 KiB) Zobrazeno 724 x