Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Repase rizeni e60/e61
Slysel jsem ted velkou chvalu od pana ze servisu, pry za posledni 3 roky cca 50ks zrepasovanych turbodmychadel, nebo rizeni s jednou reklamaci, coz mi prijde hodne dobry. Dostali jsme se k tomu jen tak mezi reci a musel jsem z nej lamat kam to posilaji, takze reklamu se snazit nedelal, ale pokud je pravda vse, co rikal, urcite tam jednou poslu i sve rizeni.. 
http://www.nejautodily.cz/

Já jsem si to nechal dělat v polsku. I s prací to stálo nějak 6 tis. Bylo to bez keců, jakej je to voser a bylo to "na počkání". Ve dvě hodiny jsem měl auto hotový. Koukal jsem mu pod ruce a bylo vidět, že ví co dělá.
Chlapík mi říkal, že je to standardní převodovka řízení tušim ZF, jako je ve většině současných aut. Prej se to liší jen obalem, střeva jsou stejný. Na stole měl rozhozený řízení z pochcávky a ty střeva byly opravdu stejný. Díly kupuje u výrobce někde v jablonci, nebo v tom okolí. Takže žádný rovnání a podobný chujoviny. Střeva jsou nový, původní je jen tělo převodovky.
Chlapík mi říkal, že je to standardní převodovka řízení tušim ZF, jako je ve většině současných aut. Prej se to liší jen obalem, střeva jsou stejný. Na stole měl rozhozený řízení z pochcávky a ty střeva byly opravdu stejný. Díly kupuje u výrobce někde v jablonci, nebo v tom okolí. Takže žádný rovnání a podobný chujoviny. Střeva jsou nový, původní je jen tělo převodovky.
Teddy píše:Já jsem si to nechal dělat v polsku. I s prací to stálo nějak 6 tis. Bylo to bez keců, jakej je to voser a bylo to "na počkání". Ve dvě hodiny jsem měl auto hotový. Koukal jsem mu pod ruce a bylo vidět, že ví co dělá.
Bylo by dobrý napsat kde v Polsku

-
- Člen Klubu
Dobrou zkušenost osobně mám tu: http://www.klimacar.cz/servo-rizeni
Obvykle hřeben bývá ohnutý tak tam ho i srovnají.
Taky se optimisticky tváří tohle (ale nezkoušel jsem): http://www.pmnd.wbs.cz/HREBENOVE-SERVORIZENI.html
Taky se optimisticky tváří tohle (ale nezkoušel jsem): http://www.pmnd.wbs.cz/HREBENOVE-SERVORIZENI.html
PMND tam mi dnes řekli, že repasované žádné nemají, mohu poslat moje, pokud nebudu mít v pytli hřeben tak to udělají za 8tis. A ten bývá většinou prý špatněj tak by ho museli objednat a pak by cena vyšla na 15tis +/-Totic píše:Dobrou zkušenost osobně mám tu: http://www.klimacar.cz/servo-rizeni
Celkem mě to přijde dost, ale hlavně tolik dní bez auta být nemůžu
Ja jsem tam nechal dělat řízení na volvo xc90 posilaji do do polska jak jinak,ale udělali mi tam botu otočili tam nějaký kroužek a hazelo to chybu v natočení kol nemohli jsem na to přijít a to byla poslední možnost rozebrat to řízení,bylo to v něm,byl jsem fest nasranej,že neumí to řízení složit jak bylo.Meda píše:Slysel jsem ted velkou chvalu od pana ze servisu, pry za posledni 3 roky cca 50ks zrepasovanych turbodmychadel, nebo rizeni s jednou reklamaci, coz mi prijde hodne dobry. Dostali jsme se k tomu jen tak mezi reci a musel jsem z nej lamat kam to posilaji, takze reklamu se snazit nedelal, ale pokud je pravda vse, co rikal, urcite tam jednou poslu i sve rizeni..
Nech to udělat u jaraxe děla mu to někdo v ČR za 7.5tis kč.
Nechce se mi to hledat. Byla to nějaká firma v Jelenia Gora. Resp. jedna firma to pouze repasuje a ti mi doporučili servis na výměnu. Dostal jsem písemnou záruku. Mam dojem 2 roky. Nevim, proč to mam po takový době lovit z hlavy. Jestli to někoho zajímá, tak ať si to sám najde. "regeneracija maglownic". Těch firem je v polsku hromada.
No a co mi měnili? To už jsem přece napsal.
Ale na nějaký rovnání hřebene bych se rovnou vysr. Pouze muj názor.
No a co mi měnili? To už jsem přece napsal.

Když se Ti to nechce hledat a nevíš proč to hledat tak je vlastně tvůj příspěvek do této diskuse k ničemu.Občas se musím smát co se tu objevuje za ochotné klubáky.No jo noTeddy píše:Nechce se mi to hledat. Byla to nějaká firma v Jelenia Gora. Resp. jedna firma to pouze repasuje a ti mi doporučili servis na výměnu. Dostal jsem písemnou záruku. Mam dojem 2 roky. Nevim, proč to mam po takový době lovit z hlavy. Jestli to někoho zajímá, tak ať si to sám najde. "regeneracija maglownic". Těch firem je v polsku hromada.
No a co mi měnili? To už jsem přece napsal.Ale na nějaký rovnání hřebene bych se rovnou vysr. Pouze muj názor.

Hlavně, že ty jsi nás svým příspěvkem obohatil. 
Hele, byl jsem připravenej, jestli bude zájem, ten kontakt najít. Znamenalo by to bůh ví jak dlouho prolejzat stovky rok starejch mejlů. Proč bych s tim ale měl já ztrácet čas, když dave ani neni schopnej dočíst do konce a zapamatovat si co jsem napsal?
Takže jsem to ze svý strany uzavřel tím, že jsem napsal všechno potřebný, jak tu firmu najít. Kdo o to opravdu stojí, ten si to do googlu zadá a najde to během chvilky. Udělal ty jsi to snad? Tipnul bych si, že ne. Podle mě ty o ten kontakt nestojíš, ale jen důležitě moralizuješ.

Hele, byl jsem připravenej, jestli bude zájem, ten kontakt najít. Znamenalo by to bůh ví jak dlouho prolejzat stovky rok starejch mejlů. Proč bych s tim ale měl já ztrácet čas, když dave ani neni schopnej dočíst do konce a zapamatovat si co jsem napsal?
Takže jsem to ze svý strany uzavřel tím, že jsem napsal všechno potřebný, jak tu firmu najít. Kdo o to opravdu stojí, ten si to do googlu zadá a najde to během chvilky. Udělal ty jsi to snad? Tipnul bych si, že ne. Podle mě ty o ten kontakt nestojíš, ale jen důležitě moralizuješ.

A víš že stojím taky mě tenhle zákrok čeká. Když si něco zadám do vyhledávače tak tam toho dost najdu to máš pravdu ale nemám jistotu toho že jsem narazil na toho pravého borce co ví co dělá.A proto se spoléhám na to že tady na klubu někdo poradí kam se určitým problémem autě vydat z jistotou dobře provedené práce.Teddy píše:Hlavně, že ty jsi nás svým příspěvkem obohatil.
Klimacar mi delali taky repasi aktivniho rizeni na e60, spatne mi pak namontovali snimac absolutniho uhlu volantu a nesla udelat kalibrace rizeni na diagnostice, porad to dorovnavalo do nuly a hreben byl na jedne strane vic vyjety jak na druhe. Pak se to ale rozebralo a znova nastavilo a uz to fungovalo.
Nechci klimacar nejak hanit, ale proste v tadytom se monter sekl. Jak ctu, tak s tim maji problem i jinde, pritom tomu jde predejit...
Pokud nekdo bude nechavat delat aktivni rizeni, je dobre sundat z neho to cidlo uplne dole na tyci a poznamenat si jak ma byt ta magneticka strelka pri kolach rovne a po repasi to zkontrolovat.
Nechci klimacar nejak hanit, ale proste v tadytom se monter sekl. Jak ctu, tak s tim maji problem i jinde, pritom tomu jde predejit...
Pokud nekdo bude nechavat delat aktivni rizeni, je dobre sundat z neho to cidlo uplne dole na tyci a poznamenat si jak ma byt ta magneticka strelka pri kolach rovne a po repasi to zkontrolovat.
Tak mě to hledání neminulo... 
600 PLN for steering gearbox and 360 PLN for montage.
Address: Jelenia Góra, ul. Wolności 171
Thank you – Regeneracja Części
+48 502 986 596
regeneracjamar@wp.pl
regeneracjamr@wp.pl
Pamatuju si, že z jedný adresy psali, ale odpovědět se dalo pouze na tu druhou adresu.
Dílnu mají cca v půlce té ulice v mírnym kopci v pravo ve směru do centra. Vypadá to spíš jako vila. Za velkym francouzkym oknem z ulice je dílna.

600 PLN for steering gearbox and 360 PLN for montage.
Address: Jelenia Góra, ul. Wolności 171
Thank you – Regeneracja Części
+48 502 986 596
regeneracjamar@wp.pl
regeneracjamr@wp.pl
Pamatuju si, že z jedný adresy psali, ale odpovědět se dalo pouze na tu druhou adresu.
Dílnu mají cca v půlce té ulice v mírnym kopci v pravo ve směru do centra. Vypadá to spíš jako vila. Za velkym francouzkym oknem z ulice je dílna.

-