Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zapojení neorigo radia do E39.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
GeorgeB

#1 Příspěvek od GeorgeB »

Rozhodl jsem se že si za starý kazeťák u kterého nejde ani štělovat radio, vyměním za Alpinu na Cd, ipod atd. Koupil jsem klasicky kabel na připojení, propojil s radiem a vše fungovalo. Duležitá věc byla že radio jsem neměl zasunutý uplně na doraz a jen jsemnho nechal na zkoušku. Nicméně hrálo jak mělo. Druhý den ráno, jsemn ho už ani nezapínal a rovnou jsem napasaovana doraz bay sedělo jak má. Od té doby už nereaguje, jakoby tam nešla šťáva. Abych si byl jistý že tam nejde proud, zkusil jsem dát zpět starý origo radio, a to se už taky nezapne. Otázkou teď je, kde se chytit. Zkusil jsem vyměnit pojistky v kastlíku, kde jsou dvě přímo pro autorádio, ale nic se neděje, je možný že by to mozhli být i jiné pojistky? Co třeba diagnostika? Mohla by to najít? Asi to bude nějaká kravina protože v autě jinak všechno funguje.. Snad už tu někdo měl něco podobnýho...

Díky za nápady!!
Foldas

#2 Příspěvek od Foldas »

pojistka radia by měla být ještě jedna v kufru
GeorgeB

#3 Příspěvek od GeorgeB »

Mám schéma v Italštině, náhodou nějakej tip podle čeho jí najdu? Jinak ty kufrový pojistky, jsou v kastlíku v pravo u baterky nebo vlevo kde je changer?
Foldas

#4 Příspěvek od Foldas »

Odpovědět