Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 přes noc hláška nadměrné vybíjení baterie

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vlkapes

#1 Příspěvek od Vlkapes »

Cus, hledal jsem a omlouvám se, ale nic jsem nenasel. Mam novou baterii, alternátor. Řešil jsem to pred pul rokem, registrace baterie ok. Ted zhruba po pul roce opět hláška na baterii. Myslím ze to bude rádiem, vecer hraje rádio a rano po zapnutí klicku hned hraje CD misto rádia. Chci se zeptat jak zjistit co to muže byt a popřípadě jakou pojistku vyndat abych ověřil vim to je. Jsem laik chlapi tak předem sorry za možna blbej nazor. Diky
welcometohell

#2 Příspěvek od welcometohell »

zkus odpojit IBS senzor, najdeš ho na minusovem kabelu na baterce, vedou k němu tři káblik, odpoj přívod k němu od plusu (červený kablik, rozpoj černý konektor), zkus jezdit dva dny a uvidíš, pokud to bude ok, je v híji IBS.
Jinak skontroluj prostor u rezervy, jestli tam nemáš rybník, často tam nateče voda a odejde MPM modul. To je můj případ, baterka se mi vybije za tři hodiny a už nevim kudy kam, MPM jinej kodovanej, IBS odpojenej a pořád stejny.
welcometohell

#3 Příspěvek od welcometohell »

Ještě mě napadá, pokud si měnil baterku tak musí být registrovaná přes diagnostiku a určitě jako první věc než budeš neco odpojovat a hledat, takdiagnostiku a kvalitní. Může ti to ušetřit spoustu práce a času...
Vlkapes

#4 Příspěvek od Vlkapes »

Dneska jsme měřili dobíjení alternatoru, hodnoty jak maji byt, baterka 100% i po třech hodinách odstaveneho auta . Rádio uz dnes nezapinalo cd mechaniku, tak uvidím rano. Baterii mam registrovanou v origo servisu .
welcometohell

#5 Příspěvek od welcometohell »

tak dej vědět ;)
Vlkapes

#6 Příspěvek od Vlkapes »

Jasan dam
Vlkapes

#7 Příspěvek od Vlkapes »

Tak zatim je klid. CD uz se samo nespousti, asi to bylo tim
Odpovědět