Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 přes noc hláška nadměrné vybíjení baterie
Cus, hledal jsem a omlouvám se, ale nic jsem nenasel. Mam novou baterii, alternátor. Řešil jsem to pred pul rokem, registrace baterie ok. Ted zhruba po pul roce opět hláška na baterii. Myslím ze to bude rádiem, vecer hraje rádio a rano po zapnutí klicku hned hraje CD misto rádia. Chci se zeptat jak zjistit co to muže byt a popřípadě jakou pojistku vyndat abych ověřil vim to je. Jsem laik chlapi tak předem sorry za možna blbej nazor. Diky
-
zkus odpojit IBS senzor, najdeš ho na minusovem kabelu na baterce, vedou k němu tři káblik, odpoj přívod k němu od plusu (červený kablik, rozpoj černý konektor), zkus jezdit dva dny a uvidíš, pokud to bude ok, je v híji IBS.
Jinak skontroluj prostor u rezervy, jestli tam nemáš rybník, často tam nateče voda a odejde MPM modul. To je můj případ, baterka se mi vybije za tři hodiny a už nevim kudy kam, MPM jinej kodovanej, IBS odpojenej a pořád stejny.
Jinak skontroluj prostor u rezervy, jestli tam nemáš rybník, často tam nateče voda a odejde MPM modul. To je můj případ, baterka se mi vybije za tři hodiny a už nevim kudy kam, MPM jinej kodovanej, IBS odpojenej a pořád stejny.
-
-