Zdravím, potřebuju poradit, kdybych měnil řemeny jak hlavní tak i klimatizace. Řemen klimatizace bych ustřihnul a sundal, ale jak potom nasadíte nový řemen? Není tam bohužel napínák pro klimatizace.
Nebo máte někdo přípravek tenhle > http://shop.ktcautotools.com/products/b ... 57t2-m57tu ??
Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Řemen klimatizace bez napínáku
- Sweden
- Klubové ID: 2669
Myslím že nejsem úplně levej,ale řemen na klimatizaci se mi tam bez nějakých drastických praktik prostě narvat nepodařilo,řemen má sice v označení slůvko "elastic" což ve mě vzbudilo aspoň trochu šance že ho tam bez přípravku dostanu ale prdlačka,ten řemen vůbec nepruží v co jsem tak trochu doufal.Když hon tam budeš rvát šroubovákem apod.věcma je celkem šance že ho slušně dojebeš.Takže asi nezbývá nic jiného než najít někoho kdo tenhle bazmek má anebo kdo už v tom má praxi a ví jak řemen nasadi bez bazmeku.
Na e61 jsem to nezvládnul,teď na e63 mě to čeká při prvním zvednutí auta,tak uvidíme.
Na e61 jsem to nezvládnul,teď na e63 mě to čeká při prvním zvednutí auta,tak uvidíme.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... t=#1230264
Ahoj, já jsem řešil výměnu takhle, protože nemám druhé ruce. Ve dvou by to mohlo jít i šroubovákem nebo něčím podobným.
Čus
Ahoj, já jsem řešil výměnu takhle, protože nemám druhé ruce. Ve dvou by to mohlo jít i šroubovákem nebo něčím podobným.
Čus
Vymenu mam take za sebou, take na automatu a take jsem byl prekvapen ze me to neslo vubec nasadit, take jsem cekal ze ten remen na to natahnu. Zavolal jsem, prijel znamy, a vyresil trochu kontroverzne, jak uz bylo vyse psano. Prednasadil si remen co to slo, zatlacil rukojeti od kladivka ve chvili kdyz jsem motor natocil. Remen krasne naskocil bez poskozeni a hotovo. Ja osobne bych do toho nejspis nesel, uz z duvodu ze bych se bal treba zrneni, ale v tu chvili jsem byl za to rad. Pak je moznost koupit pripravek na natazeni remene jak uz bylo take vyse. Nic mezi tim neni. Pripravek na natazeni/natlaceni pri rozebehnuti motoru kde ale riskujes zraneni nebo poskozeni noveho remenu. Pak uz zalezi jen na tobe co si zvolis
Ps: dnes uz ten pripravek radej mam v dilne

Ps: dnes uz ten pripravek radej mam v dilne