Zdravím všechny.
Nastal čas,kdy bych rád obměnil kočárek,ojetinu tříleté auto a protože mne to zajímalo asi vždycky,tentokrát se vás zeptám.
Co upředňostnujete při koupi ojetiny?
-výkon motoru
co se benzínu týče atmosfer nebo přeplňovaný?
-rok výroby
-stav tachometru
-výbava
v případě F10 jaká,už v základu toho má dost,co by tedy měla určitě mít?
-kůže
-panorama
-el.sedačky
-velká navi
-head up
-el.víko kufru(F11)
-adaptabilní podvozek
-sportovní převodovku
-keylest
Samozřejmě nemluvím o celkovém dojmu a řádně vedeném servisu.
Předem díky.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Co upřednostnit při koupi ojeté 5er
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Pokud bych si chtěl opravdu koupit super kočár a mělo by to bejt Fko v 5er tak musí mít silnej motor a nabušené výbavou. Prostě snad to nejlépe vybavené 5er co najdeš a klidně bych byl ochotnej si připlatit.
Mezi holotou 5er a plně vybavenou náloží je obrovskej rozdíl a jsou to defakto jiné auta. Stejně jako u E60ky kde je to taky rozdíl jako prase. Jel jsem v obou a nemohl jsem věřit jak základní výbava oproti nabušené je uplně fatální rozdíl.
Prostě 520d v základu nebrat. Osobně bych koukal od 530d případně 535i nahoru v našlapané výbavě.
Nevýhoda ovšem je jaké tyto auta mají problémy ale to se ti tady jistě sejde více lidí co stím má zkušenosti.
Takže připlatit za motor i výbavu se prostě vyplatí - pak to auto dělá mnohem větší radost v životě.
Mezi holotou 5er a plně vybavenou náloží je obrovskej rozdíl a jsou to defakto jiné auta. Stejně jako u E60ky kde je to taky rozdíl jako prase. Jel jsem v obou a nemohl jsem věřit jak základní výbava oproti nabušené je uplně fatální rozdíl.
Prostě 520d v základu nebrat. Osobně bych koukal od 530d případně 535i nahoru v našlapané výbavě.
Nevýhoda ovšem je jaké tyto auta mají problémy ale to se ti tady jistě sejde více lidí co stím má zkušenosti.
Takže připlatit za motor i výbavu se prostě vyplatí - pak to auto dělá mnohem větší radost v životě.
-
- Klubové ID: 1473
- Kontaktovat uživatele:
Pod to bych se podepsal. Když jsem před 2ma lety kupoval 3 roky starou E61 (jako x-té BMW v mé motoristické historii), měl jsem jasno v tom, že chci R6 s výkonem a velmi bohatou výbavou. Sice jsem sháněl a čekal dlouho, ale když ji mám a chybí v ní tak 3-5 prvků volitelné výbavy do maxima, je to parádní když se v tom člověk vozí a vše využívá (ono je nutné si uvědomit, že "plná výbava" defakto neexistuje, vždy se nakonec narazí na to, že existují různé varianty maxima a často některý prvek nebo paket vylučuje jiný apod). Pak je celkem výrazný "náraz" sednout do stejně staré 520d R4, která má obyč. černou kůži, business navi, sporák apod. Sice zvenčí je to stejně pěkné, stejná LED světla apod, ale uvnitř co se pohodlí a pocitu týče, srovnat se to nedá.
No a nakonec ale je pochopitelně celkem rozdíl v ceně takového ojetého auta a pak mnohem větší riziko poruchy - naložená 5ka obsahuje mnohem více kabelů a jednotek a to je pak veselé
ale to by člověk nekoupil nic, samozřejmě nikdy nikomu nevysvětlím, že mi to zato stojí a že jiná možnost na trhu prakticky po mnoha zkušenostech není 
No a nakonec ale je pochopitelně celkem rozdíl v ceně takového ojetého auta a pak mnohem větší riziko poruchy - naložená 5ka obsahuje mnohem více kabelů a jednotek a to je pak veselé