Mel jsem ten samej problem, termostat a nizka teplota odrovnala DPF, tak sel ven, pak byl klid, novej termostat, chvili klid, pak spusteni regenerace po kazdym zahrati na provozni teplotu - jezdil jsem jak kdyby tam byl ladenej vyfuck a hlavne ten zvuk uz neprestaval. Minulej tyden upraven soft a auto jezdi zase jak ma.
A na puvodni otazku odpovidam, ze podruhy bych ho uz nevyndaval.
Minulý týden jsem ho nechal odstranit, neproběhla regenereace, postupně se to ucpávalo, nádherná cesta z prahy 30-40 km/h, kluci z powertecu mi to udělali a zatím spokojenost (y)
my mame doma 530xd a po vybrati dpf a nakodovani ma auto,neviem presne ako to nazvat,ale taky plechovy zvuk z vyfuku.je to tym ze bol vybraty ten filtr?
nosooo píše:my mame doma 530xd a po vybrati dpf a nakodovani ma auto,neviem presne ako to nazvat,ale taky plechovy zvuk z vyfuku.je to tym ze bol vybraty ten filtr?
jojo... tady u te 330d byl vyndany i kat i dpf takže to chrochtalo takhle.. ted mam 530d u te mam vyndany jen dpf ,kat jsem tam nechal a zvuk ma stejny charakter ale je tišší.. mužu take nahrat pro porovnání.
kadli píše:Ale to ze ti zacala spatne radit prevodovka opravdu neni DPFkem. Tak ti to delal nekdo, kdo ti to spatne premapoval. Ja mam DPF a KAT off a zadnej problem. Nulova kourivost, legalne jsem udelal emise a navic auto jede uplne jinak....
Presně tak..mám to samé jede abs bez problemu...spotř dlouhodobá 7.6...odměřeno i pri absolutním dotankovaním do plna...po ujetu 100km změřeno dokonce 7,5..po chipu ...ale to už jsou ale nicotnosti