Par tydnu zpatky mi odesel MULF modul v me E60 540i 2006 (klasicka zapletka se sekanim zvuku). Jelikoz mam Logic7, tak to mam ted optickou propojkou spojene, aby mi jel zvuk z radia do zesilovace, takze hudbu muzu normalne poslouchat, ale nemuzu telefonovat. Ted jsem koupil z E60 530D jiny MULF modul, ale mechanik co to meni mi tvrdi, ze nefunguje. Docetl jsem se, ze se MULF musi nejdriv nakodovat, aby se spojil s mym autem. Mate nekdo nejakou radu jak to udelat, popripade kdo by se na to mohl mrknout v Brne a okoli?
Tak ten MULF modul co jsem koupil byl opravdu nefunkcni. Po zapojeni do auta se vubec nehlasil, takze jsem ho vratil. Nemate nekdo jeden funkcni kousek na prodej?
Taky by se mi jeden hodil, ale nejsou v ČR. Jen to mají Poláci a bojím se to nechat poslat, protože mě odešel a to mám r.v 6/2006 a tam jsou povětšinou 2003/2004, takže záruka 0
Mam na predaj fungel nove moduly mulf2 high na ktory sa da pripojit aj usb audio interface. Treb vymenit konektor lebo stary mulf ma iny a trochu pokodovat aby to fungovalo...