Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Deaktivace osvetleni interieru pri otevreni dveri e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
ACDC
Klubové ID: 2156

#21 Příspěvek od ACDC »

Je to tzv ambientní osvětlení aba ses v autě nebál :-)) A trošku to netrefili, kdyby svítilo na kolečko teplo/zima, bylo by to lepší. Tu chybějící Ledku jim nikdy neodpustím
Fentanyl

#22 Příspěvek od Fentanyl »

Nějak se mi stale nepodařilo rozsvítit to "ambientni" osvětlení... Zkoušel jsem jiny panel osvětlení a furt nic. Nevíte kde by mohl bejt zakopanej pes?
Diky
Foldas

#23 Příspěvek od Foldas »

Jsou k němu natáhle dráty?
Fentanyl

#24 Příspěvek od Fentanyl »

No k te konzoli osvětlení vedou z pod tapecirunku dráty s konektorem, jestli mas na mysli tyhle... Když tak nafotim jestli nejakej nechybí. Možná se někdo stoural v elektrice.
Jinak ostatní osvětlení funguje normálně, krom osvětlení přihrádka spolujezdce...
Diky
Edit: jinak panel osvětlení jsem zkoušel, malý svetylka fungují. Může je ovlivnit regulace podsvícení přístrojové desky? Nebo mám všude v interieru kromě čtecich lampicek led žárovky ( Made in china), i v parkovacích a SPZ?
Jinak ještě k podsvícení pristrojovky, jsem zjistil ze se automaticky mění jas podle okolního světla - čidlo někde u nulovani tacho - to sem netušil ze takhle starý auto něco takovyho ma 8)
Angelos

#25 Příspěvek od Angelos »

Inezita těch ambientních světýlek se právě šteluje přes regulaci podsvícení přístrojové desky, je to spojený.

To stmívání jak řikáš na ten senzor, funguje stejně i na rádio a panel klimy ;) Každá věc má svoje čidlo a nastavují se nezávisle
Fentanyl

#26 Příspěvek od Fentanyl »

Aha, tak to musim jeste vyzkouset, myslim ze je stazeny podsviceni na minimum tak uvidim.
Takze i panel klimi a radio maji vlastni cidlo? To je husty...
Diky...

Edit: tak s intenzitou podsviceni bez efektu, stále nesvítí :cry:
Odpovědět