Ahoj, chci se zeptat jestli se mění a popř po kolika km v 8st automatu u bmw 525xd F10 (rv2012)
Zároveň kdyžtak prosím o kontakt na někoho z Prahy a okolí, kdo to opravdu umí vyměnit. Děkuju
Výměna oleje v 8st automatu u F10
-
JaraX
- Klubové ID: 482
pokud s autem jezdíš rozumně a netaháš vlek apod ani nelitáš furt v omezovači tak stačí první výměna 100tkm, další po 50-70tkm, výměna pak bud ZF Pakra Jihlava nebo bych zkusil Autopupik jsou seriozni a určitě už dělali spoustu automatů.
až bude mít auto najete cca 200tkm nech si vyměnit i těsnění mechatroniku a průchodku i když tu bych dal novou možná už teď
až bude mít auto najete cca 200tkm nech si vyměnit i těsnění mechatroniku a průchodku i když tu bych dal novou možná už teď
-
mocuryamater
-
Dyx
psal jsem to tady:
za mne doporucuju v tomto pripade jedine ZF Pakra coz je zastoupeni vyrobce prevodovky:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=145997
vedi co delaji a delaji jen prevodovky.
(delal jsem si podrobnou srovnavaci resersi)
Doporuceny interval vymeny 80-120tis km[/url]
za mne doporucuju v tomto pripade jedine ZF Pakra coz je zastoupeni vyrobce prevodovky:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=145997
vedi co delaji a delaji jen prevodovky.
(delal jsem si podrobnou srovnavaci resersi)
Doporuceny interval vymeny 80-120tis km[/url]
-
mocuryamater
No s pupikama je to na hodně dlouhý psaní precete si diskuze na sekci zkušenosti se servisy my tam s kolegama z prace kdysi jezdili mame ve firmě čtyři bmw ale už by nás tam nikdo nedostal. Ani zadarmo.
No a pan se ptal na prahu tak doporučuji tu kolinskou na Vinohradech nemusí jezdit až do jihlavy. Osobní zkušenost kompletní repase šesti stupňové ZF.
No a pan se ptal na prahu tak doporučuji tu kolinskou na Vinohradech nemusí jezdit až do jihlavy. Osobní zkušenost kompletní repase šesti stupňové ZF.
-
Ice_man
Moc děkuju za tip. Podle www se mi zdají ty z Jihlavy důvěryhodnější, ale zavolám tam i tam a pak se rozhodnu. Mám najeto kolem 115tkm a myslel jsem, že tak kolem těch 120tkm bych to udělal. Jezdím celkem rozumnou jízdou, tak to chci udělat, aby to vydrželo o něco déle než má. I když.. Měl jsem A6 3,0TDi Quattro a tam jsem najezdil cca 310tkm a nikdy nic neškubalo, ani sebemenší náznak za studena, že by bylo něco špatně. Asi je to vše o tom, jak se k tomu člověk chová..mocuryamater píše:No s pupikama je to na hodně dlouhý psaní precete si diskuze na sekci zkušenosti se servisy my tam s kolegama z prace kdysi jezdili mame ve firmě čtyři bmw ale už by nás tam nikdo nedostal. Ani zadarmo.