Jak je to s prahama u před FL 39ky? Koukal jsem že jak FL modely tak Mpakety mají plastové. Pasují ty plastové i na před FL? Ty moje už jsou dost omlácený, tak přemýšlím jestli by nestálo zato je opravit a hodit přes ně plastové. Nějaké rady?
Kudy se dá nejsnadněji dostat rozprašovací hadičkou do dutin prahů E39? Mám je zatím krásně zdravé, tak bych tam rád stříkl nějakou prevenci, aby zdravé zůstaly.
Myslim, ze nejlepe se dostanes do dutin kdyz sundas naslapy prahu, ktere vidis, kdyz otevres dvere. Pod nimi jsou diry do prahu, ale zkus si tam posvitit a poradne si to prohlednout, prahy jsou plne "prepazek", takze to chce na co nejvice mistech..
Moc zrezlých prahů jsem na e39tkách neviděl... myslím, že pokud auto nebylo bouchlý, nebo nijak jinak napadený tak zevnitř koroze nehrozí... nebo se pletu?
Nejvetsi problem E39 je zadni cast prahu, respektive misto, kde se plastovy podbeh od zadniho kola dotyka prahu, kdyz to nekdy sundas, uvidis tam hromadu bordelu a bahna, v zime se v tom samozrejme drzi i sul a vzhledem k tomu, ze se to bez sundani podbehu neda vycistit a nikoho to nenapadne, temer vzdy je to uz prozrane do prahu kde to samozrejme hnije dal az to jednou zvednes heverem a ten ti po prijemnym zapraskani zmizi v prahu
Vyzkouseno a odkoukano asi na 30ks E39 co jsem tu mel, malokdy je to OK
svatá pravda,taky ted řeším,jestli prahy nechat udělat,nebo to zvedat jinde Co jsem viděl hlavně první ročníky E39 tour,všechny maj u zadního zvedání prahy chycený..Kdyby někdo znal nějakýho šikulu na výměnu prahu,popř.opravu u zvedání,sem s ním..
Meda píše:Nejvetsi problem E39 je zadni cast prahu, respektive misto, kde se plastovy podbeh od zadniho kola dotyka prahu, kdyz to nekdy sundas, uvidis tam hromadu bordelu a bahna, v zime se v tom samozrejme drzi i sul a vzhledem k tomu, ze se to bez sundani podbehu neda vycistit a nikoho to nenapadne, temer vzdy je to uz prozrane do prahu kde to samozrejme hnije dal az to jednou zvednes heverem a ten ti po prijemnym zapraskani zmizi v prahu
Vyzkouseno a odkoukano asi na 30ks E39 co jsem tu mel, malokdy je to OK
dají se vubec koupit celý prahy na výměnu? jeden mechoš mi tvrdil že se normálně prodávaj celý prahy který se převaří za ty starý. mluvil o tom že by to za pět tisíc udělal ale vzhledem k tomu že sem pak někdy viděl jak opravuje (látá) díry v podlaze nerez plechem a boduje to na neočištěnej zrezlej plech tak mi ta cena byla hned jasná...
ale kdyby se prodávaly tak bych si to třeba udělal sám je to jen otázka chtíče
Ahoj tak pokud chceš opravit nepohledovou část kde jsou uchycené zvedací body tak se to dá opravit plechem pokud chceš tu pohledovou část prahu jak je v odkazu z bmwfans ale bez sloupků jen práh tak mám WAN WEZEL za 1100kč a SCHLIECKMANN za 2500kč kus pravý nebo levý cena stejná.