Ahoj. Nechal jsem auto dlouho stat , pres zimu jsem vubec nejezdil , a ted auto nechce nastartovat :-/. Stalo pres 5 mesicu. Myslel jsem si, ze to je baterkou , ale i kdyz jsem dal novou , tak nic.. Nějaké rady? Díky za cokoliv. Vím , že to budu muset odtahnout do servisu , ale at vim na co se pripravit. Skoty.
Predtim auto normalne jezdilo a nebyl zadny problem.
Nechce to chytit. Točí se , ale nic. Taky jsem mel podezreni na imobilizer , mam pod řadicí pákou tlacitko na dve polohy ( vymacknout , zamacknout) na přerušení přívodu paliva ale at tam nechám tu ci onu polohu , tak nenastartuju ... A jsem z Opavy .. :-/ za mesic dovolena a uz jsem nervozni ..
Imobilizér je v tvém autě EWS3, pokud se rozpadne plovoucí kód mezi jednotkou imobilizéru a jednotkou motoru, tak točí a nechytne. Důvodů ale může být víc.
V tvé oblasti kontaktuj Tomáše Tichého, www.bmwcoding.cz - s tímhle ti určitě pomůže.
Fx píše:Imobilizér je v tvém autě EWS3, pokud se rozpadne plovoucí kód mezi jednotkou imobilizéru a jednotkou motoru, tak točí a nechytne. Důvodů ale může být víc.
V tvé oblasti kontaktuj Tomáše Tichého, www.bmwcoding.cz - s tímhle ti určitě pomůže.
No prave. Nechal jsem auto dlouho stat. ... Diky moc za kontakt. Pokud by to bylo ono , da se to vyřešit na míste ?
Zavolej mi zitra, baterku mit nabitou ani nijak moc nemusis pokud tam je k dispozici nejaka zasuvka s napetim. Pokud to stoji nekde kde elektrina neni, je treba mit baterku nabitou. Pokud je to jen rozkodovane nebude to zadny problem.