Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Může mít špatná lambda vliv na výkon ?
-
Jenom otázka zajímá mě když na diagnostice mi to píše špatnou lambdu skrz ohřev (nevím uplně přesně ten problém jen mi bylo řečeno že mám nejspíše chycenou lambdu a je to něco skrz ohřev) zda to může mít vliv na výkon motoru (např. že by řídící jednotka jinak připravovala směs skrz tu chybnou lambdu díky). 525i M54
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Může.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Spotřeba je v pořádku, jen řeším dlouhodobý problém s malým výkonem kolem 1tis až 2,5tis otáček hlavně rozjezdy jakoby se mi propadá plyn, někdy to tahne někdy ne, houpavé otáčky a vibrace celého auta v těchto otáčkách. Už co šlo jsem vyměnil a diagnostika píše právě tuto chybu skrz jednu lambdu, tak jestli to ještě nemůže být tím.
-
- Klubové ID: 4038
a co ukazuje diag na misfire....je ten motor vyvážený?
jinak přetěsnit sání (těsnění vyjdou asi na litr všecky) plus pořádně vypucovat klapku. pak tlak paliva, vstřiky, svičky, indukčky.....může toho být hodně.
diag pokud píše lambdu, tak na diag je i vidět co ta lambdy dělá nebo nedělá. pokud je uplně dead, můžou to být taky jen kabely...
jinak přetěsnit sání (těsnění vyjdou asi na litr všecky) plus pořádně vypucovat klapku. pak tlak paliva, vstřiky, svičky, indukčky.....může toho být hodně.
diag pokud píše lambdu, tak na diag je i vidět co ta lambdy dělá nebo nedělá. pokud je uplně dead, můžou to být taky jen kabely...