Ahoj řeším opravdu záhadu. Mám E61 160kw manuál. Při venkovní teplotě 13 až cca 18 stupňů mi auto při konstantní jízdě v rozmezí 1400 až 2000 ot\min škube jak kdyby mi docházela nafta. Byl jsem už na 3 různých diagnostikách ale nic nebylo zjištěno. vstřiky v pořádku, tlak na naftě taky a to samé i turbo. Neměl někdo stejný problém který se mu povedl vyřešit? Váha? Podtlakové hadice? Díky za případné rady je to boj
novej egr, nová jednotka žhavení, klapky venku, zaslepenej podtlak, auto to zacálo dělat cca před měsícem co mě prostě zaráží že je to je při určité venkovní teplotě
Váhou budu muset začít jelikož to mi příjde jako nejpravděpodobnější příčina když je to ve spojitosti s teplotou vzduchu. Jinak ty korekce mám 0,3 0,2 0,4 0,3 1,2 0,4 a prý je to ještě v pohodě je zam prý tolerance 2 nebo 2,5 ale stejně být to vstřiky tak to bude blbnout pořád. EGR mám zaslepenej.
Jestli jí chceš, tak si jí nejdřív vyzkoušej. Jestli to tim bude, tak se pak nějak domluvíme.... na lahvový ceně.
Jsem z Benátek. Jezdim do Kolína a do Zruče n/s a manželka do Odolenky, tak ti jí můžeme někam přivézt.
Teddy píše:Jestli jí chceš, tak si jí nejdřív vyzkoušej. Jestli to tim bude, tak se pak nějak domluvíme.... na lahvový ceně.
Jsem z Benátek. Jezdim do Kolína a do Zruče n/s a manželka do Odolenky, tak ti jí můžeme někam přivézt.
já jsem s Plzně ale poštovný bych zaplatil a pak i ten zbytek pokud to bude fakt váhou.
sedyvlk6 píše:Váhou budu muset začít jelikož to mi příjde jako nejpravděpodobnější příčina když je to ve spojitosti s teplotou vzduchu. Jinak ty korekce mám 0,3 0,2 0,4 0,3 1,2 0,4 a prý je to ještě v pohodě je zam prý tolerance 2 nebo 2,5 ale stejně být to vstřiky tak to bude blbnout pořád. EGR mám zaslepenej.
Ja si taky myslím, že s tím vstřiky nebudou mít nic společného, jen mě zajímalo, kde bereš tu jistotu .
Stejně po netu nejde poradit, když si každý vyloží "škubání" po svém. Je rozdíl, jestli auto střídavě ztrácí výkon, vybruje, nebo třeba jakoby kope když v určitém režimu vynechává některý válec..
sedyvlk6 píše:Váhou budu muset začít jelikož to mi příjde jako nejpravděpodobnější příčina když je to ve spojitosti s teplotou vzduchu. Jinak ty korekce mám 0,3 0,2 0,4 0,3 1,2 0,4 a prý je to ještě v pohodě je zam prý tolerance 2 nebo 2,5 ale stejně být to vstřiky tak to bude blbnout pořád. EGR mám zaslepenej.
Ja si taky myslím, že s tím vstřiky nebudou mít nic společného, jen mě zajímalo, kde bereš tu jistotu .
Stejně po netu nejde poradit, když si každý vyloží "škubání" po svém. Je rozdíl, jestli auto střídavě ztrácí výkon, vybruje, nebo třeba jakoby kope když v určitém režimu vynechává některý válec..