Ahojte,potřeboval bych poradit s identifikací náhradního dílu pod předním nárazníkem. Jedná se o plast na pravé straně pod kterým je schovaný teploměr. Stala se mi totiž nepříjemná věc že mi na dálnici uletěl i s tím hliníkovým nádechem k brzdám,včetně teploměru Je to ročník 06/2003 original M paked. Děkuji
Koukal jsem po tom a máte oba pravdu...na tom schématu je to tiž vyobrazena jen levá strana a to ještě ne moc detailně,nicméně co jsem tak zjistil tak ten plast s teploměrem není problém sehnat ale horší je to už u toho plechového vedení vzduchu. to jsem zatím nikde nenašel a nějak mi říká že to bude asi i dost drahý
No vypadá to že mi nic jiného ani nezbývá,protože dávat 4 tis za kus plechu se mi nechce. Nepříjemné je to,že když se objeví v náhradních dílech m paked komplet nárazník,tak je většinou hned fuč No bude to boj. ..
Ahoj už jsi sehnal to plechové vedení vzduchu? Já budu dodělávat eM přední nárazník a téměř vše jsem koupil o víkendu u pána za Běchovicema a těch plechových vedení tam měl ještě dost chtěl za něj 300,- kč, tlf na něj 777119737.
Rajben píše:No vypadá to že mi nic jiného ani nezbývá,protože dávat 4 tis za kus plechu se mi nechce. Nepříjemné je to,že když se objeví v náhradních dílech m paked komplet nárazník,tak je většinou hned fuč No bude to boj. ..